Ciucu, după ce Gabriela Firea l-a acuzat că ar avea rude în primărie: O calomnie şi o minciunăCiucu, după ce Gabriela Firea l-a acuzat că ar avea rude în primărie: O calomnie şi o minciună sfruntată. Nu am schelete în dulap şi asta este problema ei, recurge la minciuni
Consilierul general PNL Ciprian Ciucu răspunde acuzaţiilor primarului Capitalei Gabriela Firea, care a spus că ar avea rude şi prieteni angajaţi în primărie, spunând că este „curat" şi că ceea ce a spus Firea este o minciună calomnioasă.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu
Consilierul general PNL Ciprian Ciucu

„De la tribuna Consiliului General, în faţa presei, în faţa bucureştenilor, Primarul General m-a acuzat că aş avea "rude, prieteni, vecini, iubite..." care au avut/au contracte cu PMB! Şi că de aceea mă opun firmelor domniei sale. Aste este o calomnie şi o minciună sfruntată! Nu am avut nicio legătură cu primăria până am fost votat în Consiliul General. Nu am schelete în dulap, sunt curat. Asta e problema ei şi recurge la minciuni, iniţiază ştiri false. Dar nu-i nimic, eu deja am mapat rudele, soţiile, prietenii PSD/ALDE/PMP. Astăzi, episodul I, oamenii de casă", a spus Ciucu.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a spus la începutul şedinţei de Consiliu General că îi va da în judecată pe consilierii care nu votează proiectele privind delegarea serviciilor publice către companiile municipale. Firea i s-a adresat consilierului PNL Ciprian Ciucu, care încerca să ia cuvântul, cu „domnule agitat", spunându-i că ar trebui să-i fie ruşine pentru denigrarea pe care o face pe Facebook, adăugând că va face publică o listă cu toate rudele şi prietenii săi care lucrează în Primăria Capitalei şi în instituţiile din subordine.

„Vreau să vă spun de la început că nu voi răspunde cu aceeaşi violenţă în limbaj şi nedreptate, aşa cum au făcut unii colegi din opoziţie. (...) De ce se opun colegii noştri din opoziţie înfiinţării societăţilor? Câtă vreme municipii conduse de primari PNL au înfiinţat multiple societăţi, companii de ani de zile şi îi felicit pe foştii primari PNL...", a declarat primarul Capitalei Gabriela Firea. La intervenţia consilierului general PNL Ciprian Ciucu, a continuat: „Da, şi domnul Pandele. Dar cum dumneavoastră sunteţi obsedat de mine... dar nu cred că sunteţi masochist, aşa că o sa vă fac cunoştinţă cu soţul meu", a mai spus Firea.

Ciprian Ciucu a încercat să ia cuvântul la începutul şedinţei, însă nu i s-a dat, Firea i-a cerându-i să respecte regulamentul Consiliului. Edilul a mai spus că va face publică o listă cu rudele şi prietenii consilierului care lucrează în primărie.

„Nu mai fiţi aşa agitat. Sunteţi tânăr, mai faceţi şi riduri. Vă vom asculta cum nu vă ascultă nici familia dumneavoastră, cred. Domnul agitat, nu vă foloseşte şi nu vă este în avantaj acest subiect. Voi face publică lista cu toate rudele dumneavostră şi prietenii dumneavoastră. Avem 40.000 de angajaţi în primărie, avem lista cu toate rudele, prietenii, iubiţii celor de la PNL, PDL. Sunt consilieri care se opun, dar prietenii lor câştigă bani mulţi de la primărie. Vă penibilizaţi şi veţi răspunde. Vă dau în judecată. Nu îmi voi mai retrage procesul ca data trecută, nici eu, nici soţul meu. Nu mai trimiteţi pe nimeni la mine să îmi spună să retrag procesul", i s-a adresat ea consilierului general.

Etichete: ciprian ciucu, Consilierul general PNL, Gabriela Firea, pmb, scandal pmb

0/1 COMENTARII
nina
30 mar 18:02
+0
VOTURI
-0
cine este dl ciucu? scuzati dar nu am auzit inca de el. trebuia?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE