Ciucu îi răspunde lui Macovei: "Îmi pune în spate eșecul partidului său. Nu este corect"Ciprian Ciucu a reacţionat la criticile lansate de Monica Macovei, după ce aceasta a spus că fostul candidat susţinut de M10 este pentru ea "o dezamăgire". Ciucu spune că de fapt el a fost indus în eroare de Macovei când a acceptat să fie susţinut de M10 în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu

"Mă simt obligat, deși nu ar trebui, dar doar pentru a restabili adevărul să răspund succint unui atac nejustificat și fără bază al celei cu care am avut un parteneriat încheiat anul acesta și, care, din motive doar de doamna Macovei știute a ales să nu îl respecte pentru ca mai apoi să dea vina pe mine.

Vreau să vă spun de la început că parteneriatul cu M10 datează din februarie 2016 și a avut din partea mea tot sprijinul pentru că am crezut sincer că împărtășim aceeași viziune dar și pentru că M10 s-a angajat să îmi ofere suport și echipă. Obiectivul meu este unul simplu – să lucrez în slujba bucureștenilor și îmi pare rău că acest deziderat este întors acum împotriva mea.

Eu mi-am asumat acest parteneriat în totalitate, l-am respectat, l-am onorat, am reprezentat ideile M10 așa cum am știut eu mai bine, în timp ce M10 a omis să își respecte angajamentele.

Cel mai important lucru de spus este că am comunicat în permanență intențiile mele.

Eu mi-am luat candidatura în serios, din păcate am fost indus în eroare de doamna Monica Macovei care mi-a prezentat la început o cu totul altă situație, pentru a mă convinge să candidez susținut de M10. Partidul M10 și-a asumat că va strânge semnături, că va organiza o echipă de campanie, că va avea candidați pentru sectoare cu care să fac echipă. Niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat.

În acest moment doamna Monica Macovei îmi pune în spate eșecul partidului său. Nu este corect. Cu toate acestea eu le mulțumesc pentru colaborare și le urez succes.

Citesc acum și zâmbesc amar când văd câtă frustrare se acumulează în jurul parteneriatului încheiat astăzi cu PNL și îmi dau seama că am fost doar un mijloc de promovare pentru M10. Mai vreau să spun doar atât: sunt un om de dreapta, cu principii clare și cu viziune clară pentru București. Nu aș fi ales niciodată PSD iar cea cu care am împărtășit o vreme aceleași idealuri, știe foarte bine acest lucru!", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Monica Macovei: Ciprian Ciucu ne-a lăsat baltă și s-a dus la PNL. E o mare dezamăgire

Etichete: ciprian ciucu, monica macovei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE