Clădire celebră din Bucureşti, la vânzare la jumătate de preţClădirea Ciclop de pe bulevardul Magheru din București, retrocedată de către fostul primar general Traian Băsescu în 2001 către mai mulți descendenți ai familiei nobiliare Bragadiru, a fost scoasă din nou la vânzare, dar la un preț redus aproape la jumătate față de tentativa de tranzacție lansată în urmă cu doi ani.

Cladire celebra din Bucuresti, la vanzare la jumatate de pret (Foto ZiuaNews.ro)
Clădire celebră din Bucureşti, la vânzare la jumătate de preţ (Foto ZiuaNews.ro)

În toamna anului 2017, clădirea era scoasă la vânzare cu 18 milioane de euro. Acum, imobilul este ofertat cu 10 milioane euro. Finalizată în 1930, clădirea - la acest moment închisă - are 6 etaje și 16.168 metri pătrați construiți.

Dumitru Marinescu Bragadiru a fost, la sfârșitul secolului al XIX-lea - începutul secolului al XX-lea, cel mai mare producător de bere din România.

Garajul Ciclop a fost construit de acesta în 1928, fiind prima parcare supraetajată din România și primul imobil din Europa construit cu sistem anti-seismic pe role. Moștenitorii lui Dumitru Bragadiru dețin și cladirea fostului cinematograf Scala din Capitală, pe care încearcă de asemenea să o vândă.

Sursa: profit.ro

Etichete: cladirea ciclop, garaj ciclop, pret vanzare ciclop, vanzare ciclop

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE