Clădirea restaurantului Springtime de la Universitate, PERICOL PUBLIC în caz de CUTREMURLista clădirilor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic a fost actualizată de Primăria Bucureşti la începutul iulie. 

Cladirea restaurantului Springtime de la Universitate, PERICOL PUBLIC in caz de CUTREMUR
Clădirea restaurantului Springtime de la Universitate, PERICOL PUBLIC în caz de CUTREMUR

În categoria clădirilor pericol public în caz de cutremur au fost introduse trei clădiri noi.

Este vorba de Garajul Ciclop, de pe Bulevardul Magheru, nr. 6-8. Imobilul are şase etaje, o suprafaţă desfăşurată de 4.437 de metri pătraţi şi a fost expertizată şi încadrată în clasa de risc seismic anul acesta.

O altă clădire care apare pe lista actualizată este amplasată pe strada Academiei nr. 3-5 şi aparţine Primăriei Municipiului Bucureşti. La parterul clădirii funcţionează de ani buni restaurantul Springtime. Construită în 1906, clădirea are trei etaje şi o suprafaţă desfăşurată de 7.162 de mp, fiind expertizată în 2012.

Un alt imobil, de la adresa Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 21 a fost inclus în categoria clădirilor pericol public în caz de cutremur. Aici, la parter, a fost sediul Partidul Naţional Libera (PNL), Jerry's Pizza şi una dintre agenţiile TUI Travel Center, notează economica.net.

Etichete: cladiri cu bulina bucureşti, clădiri pericol public, cladiri risc seismic bucuresti, risc seismic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE