Clădirea Teatrului Nottara, EXPERTIZATĂ iar. E posibil să NU mai fie încadrată în gradul I de riscTeatrul Nottara anunță că, pe 4 aprilie 2016, a început expertizarea clădirii sale de bază, eveniment pe care reprezentanții instituției îl cataloghează drept "startul demersurilor pentru consolidarea clădirii şi revenirea acasă a instituţiei de cultură".

Cladirea Teatrului Nottara, EXPERTIZATA iar. E posibil sa NU mai fie incadrata in gradul I de risc
Clădirea Teatrului Nottara, EXPERTIZATĂ iar. E posibil să NU mai fie încadrată în gradul I de risc
Foto: calatorii.myfreeforum.ro

Anunţul a fost făcut în cadrul ediţiei din 14 aprilie a Cafenelei Critice, un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate, unde Teatrul Nottara a prezentat, la invitaţia domnului Ion Bogdan Lefter, fragmente din spectacolul Trei nopţi cu Madox de Matei Vişniec, precizează reprezentanții instituției printr-un comunicat de presă.

Paul Ioan, inginerul care conduce echipa de experţi care evaluează clădirea, a participat la discuţie şi a declarat că până acum au fost expertizate aproximativ 30% dintre apartamente, iar lucrurile pe care le-a găsit îl face să fie optimist, existând şansa ca imobilul să nu fie încadrat în gradul I de risc seismic. Acesta a precizat însă că nu poate da un verdict categoric până când nu se finalizează expertiza, proces care va dura aproximativ 60 de zile.

Tot în cadrul acestei întâlniri Marinela Ţepuş, managerul Teatrului Nottara, a mai făcut un anunţ în premieră: spectacolul Trei nopţi cu Madox se va juca de acum înainte, o dată pe lună, la Club A, locul care găzduieşte şi Cafeneaua Critică. Acesta este cel de-al zecelea loc în care joacă în prezent Teatrul Nottara, după: Palatul Cotroceni, Cercul Militar Naţional, Institutul Balassi, Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, Teatrul Bulandra, Teatrul de Artă, Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City şi Colegiul Naţional Mihai Viteazul.

Etichete: expertiză, risc seismic, teatrul nottara

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE