Classic meets Contemporary, eveniment inedit. Arta clasică și contemporană, pe aceeași scenăAsociaţia Arta nu muşcă și Ziarul Ring organizează, marți, 23 iulie 2013, un spectacol inedit ale verii, intitulat Classic meets Contemporary, ce va avea loc la Hotel Rin Grand Hotel, cu o sală de 955 de locuri, situat pe Șoseaua Vitan-Bârzești, nr 7D.

Spectacolul vizează un amestec dintre arta clasică și cea contemporană, pus în scenă de două nume din domeniu: Classic Beat Orchestra și Uninvented Theatre , foști concurenți de succes ai emisiunii ” Românii au talent” .

Classic Beat Orchestra este singura trupă din România care readuce muzica clasică în actualitate, realizând o serie de concerte Live, sub amprenta improvizațiilor și al reîmprospătării acestui gen muzical.


Uninvented Theatre  reprezintă teatrul de animație contemporan în peisajul cultural românesc și inovația din domeniu

Pe 23 Iulie bucureștenii sunt așteptați la un spectacol de proporții, care se va încheia cu un cocktail de socializare culturală, într-o notă elegantă.

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro.

Arta nu mușcă  este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.
www.artanumusca.ro
contact@artanumusca.ro

Etichete: Arta nu musca, Classic meets Contemporary, eveniment

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h