Claudiu Lucaci a câștigat procesul cu TVR. Se întoarce la șefia știrilor și primește despăgubiriClaudiu Lucaci a câștigat un proces cu televiziunea publică. Lucaci fusese eliberat din funcția de șef al departamentului știri în mandatul lui Stelian Tănase, ca urmare a unei evaluări a managerilor din TVR. Acesta a contestat în instanță procesele verbale ce prezentau rezultatele evaluării sale, pe baza căror acesta își pierduse funcția de conducere.

Claudiu Lucaci a castigat procesul cu TVR. Se intoarce la sefia stirilor si primeste despagubiri
Claudiu Lucaci a câștigat procesul cu TVR. Se întoarce la șefia știrilor și primește despăgubiri

Tribunalul București i-a dat câștig de cauză, vineri, jurnalistului Claudiu Lucaci. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs. Cu toate acesta, potrivit informațiilor paginademedia.ro, redacția știri a TVR a fost deja informată de revenirea lui Lucaci.

În plus, potrivit sentinței Tribunalului, Lucaci ar trebui să primească de la TVR despăgubiri de 10.000 de lei.

Reamintim că, în urma evaluării din prima parte a acestui an a managerilor din TVR, Claudiu Lucaci a obținut 73,83 de puncte, sub punctajul de minim 75. Claudiu Lucaci a decis atunci să conteste în instanță deciziile comisiei care i-a dat șefului știrilor TVR un punctaj mic, ducând astfel la pierderea funcției de conducere.

Etichete: Claudiu Lucaci, proces, Tribunalul Bucureşti, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE