Clienţii Orange pot achita jocurile și aplicațiile din Google Play direct pe numărul lor de telefonClienţii Orange, utilizatori de smartphone-uri cu sistem de operare Android, au acum o nouă variantă de plată pentru jocurile și aplicațiile din magazinul Google Play: facturarea pe numărul lor Orange.

Clientii Orange pot achita jocurile si aplicatiile din Google Play direct pe numarul lor de telefon
Clienţii Orange pot achita jocurile și aplicațiile din Google Play direct pe numărul lor de telefon
Foto: capital.ro

Dacă până în prezent clienţii puteau achiziţiona astfel de jocuri şi aplicaţii cu plată doar utilizând un card bancar, de acum aceştia pot alege ca plata să se efectueze direct pe numărul lor de telefon: din creditul deţinut în cazul utilizatorilor Orange PrePay sau odată cu plata următoarei facturi Orange în cazul abonaţilor. Clienţii Orange pot descărca astfel jocuri şi aplicaţii în valoare de maxim 15 euro fiecare, în limita a 50 de euro lunar.

Cei care optează pentru această modalitate de plată trebuie să aleagă opţiunea de facturare prin operatorul de telefonie mobilă, afişată imediat după selectarea produsului dorit, în cazul în care nu au mai cumpărat până acum jocuri şi aplicaţii din Google Play, sau după selectarea produsului dorit şi a săgeţii de lângă preţ dacă au mai făcut astfel de cumpărături, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

 

Etichete: Android, aplicații, aplicaţii Android, Google Play, jocuri, Orange, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE