CLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. Povestea micului poet cu tetrapareză spastică. VIDEOCLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. Sebastian Crăciun este un mic poet, bolnav de tetrapareză spastică. După ce cazul lui a fost prezentat în prima ediţie a emisiunii CLIPA DE FERICIRE, prezentată de Amalia Enache, băiatul a primit banii necesari pentru tratamentul pe un an, care să-i asigure astfel şansa la o viaţă normală.

CLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. Povestea micului poet cu tetrapareza spastica
CLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. Povestea micului poet cu tetrapareză spastică
Foto: captura video Pro TV

CLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. In prima editie a emisiunii CLIPA DE FERICIRE, de miercuri seara, a fost prezentata povestea lui Sebastian Craciun, un baiat care isi doreste un singur lucru in viata: sa poata merge.

El sufera de tetrapareza spastica si si-a petrecut mare parte din copilarie prin spitale.

CLIPA DE FERICIRE PRO TV. Scrie poezii, are deja trei volume publicate, iar cu banii castigati din vanzarea cartilor isi plateste tratamentul de recuperare.

CLIPA DE FERICIRE PRO TV, 25 NOIEMBRIE 2015. "Din cuvantul dizabilitate ma caracterizeaza ultimele 9 litere - abilitate. Trebuie sa traiesti viata la maxim", spune Sebastian.

CLIPA DE FERICIRE, 25 NOIEMBRIE 2015. Baiatul isi vinde una dintre carti cu 20 de lei, insa un editor care i-a aflat povestea a comandat atat de multe exemplare incat Sebastian isi va acoperi tratamentul si recuperarea timp de un an de zile, potrivit stirileprotv.ro.

Etichete: clipa de fericire, emisiune, pro tv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE