CLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. Smiley, surpriză pentru un băieţel bolnavCLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. Dorinta unui baietel, care se lupta cu o boala grava la inima, s-a indeplinit la "Clipa de fericire"! Micutul si-a dorit sa il cunoasca pe Smiley, deorece muzica lui ii alina zilele in spital, iar dintre toate activitatile si jocurile copiilor, singurele lui modalitati de distractie au ramas cantatul si desenatul, deoarece starea de sanatate nu ii permite sa faca foarte mult efort.

CLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. Smiley, surpriza pentru un baietel bolnav (Foto filmeonline.ro)
CLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. Smiley, surpriză pentru un băieţel bolnav (Foto filmeonline.ro)

CLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. Alex a avut parte de o aniversare surpriza, la care nu a sperat vreodata! Scena de la Vocea Romaniei a fost numai a lui, insa aceasta nu a fost singura bucurie oferita micutului. Surprizele s-au tinut lant, iar emotiile si-au spus cuvantul.

CLIPA DE FERICIRE, MIERCURI, 16 DECEMBRIE 2015. "M-a emotionat foarte tare cazul lui Alex si m-am bucurat mult sa il intalnesc! A fost o sursa de inspiratie si un exemplu ca viata merge inainte orice ar fi. In fiecare zi ne gandim la problemele noastre, care de fapt nu sunt probleme in adevaratul sens al cuvantului, iar asta ar trebui sa ne dea mai mult de gandit si sa ne invete ca trebuie sa ne bucuram de viata in orice moment. Uitati-va la Alex, el demonstreaza ca se poate in fiecare zi!", a declarat Smiley, conform protv.ro. 

Etichete: alex, clipa de fericire miercuri 16 decembrie 2015, smiley

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE