Clipe de groază, la intrarea în Capitală: Un tir a scăpat de sub control şi a doborât un semaforMiercuri, în jurul prânzului, un tir a scăpat de sub control şi a blocat o intersecţie aglomerată din Capitală. Accidentul a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu, la intrarea în Bucureşti. Traficul rutier a fost reluat la aproape o oră de la producerea accidentului.

Accident pe Bd. Iuliu Maniu
Accident pe Bd. Iuliu Maniu
Foto: bzf.ro

UPDATE 13.10: Traficul rutier pe sensul de ieşire din Capitală în zona bd. Iuliu Maniu - Valea Cascadelor a fost reluat, anunţă Brigada Rutieră. 

Miercuri, în jurul orei 12.25, un tir a scăpat de sub control pe Bd. Iuliu Maniu, după ce şoferul a intrat în stop cardio-respirator, anunţă România TV. Tirul a pătruns pe contrasens şi a doborât un semafor.

Potrivit lui Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, traficul la intrarea în Bucureşti, pe Bd. Iuliu Maniu se desfăşoară cu dificultate, concomitent pe un singur sens. Acesta le recomandă şoferilor care vor să iasă pe Autostrada Bucureşti - Piteşti A1 să folosească drept rută ocolitoare Bd. Timişoara.

Accidentul a avut loc pe Bd. Iuliu Maniu, în dreptul intersecţiei cu Valea Cascadelor. După ce a pătruns pe contrasens şi a lovit un semafor, tirul a ajuns pe trotuar, blocând intersecţia.

În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Singurul care a avut nevoie de îngrijiri medicale a fost şoferul tirului, care a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa şoferului, după ce l-au resuscitat.

"La această oră traficul rutier pe sensul de ieşire din Capitală este restricţionat în zona bd. Iuliu Maniu - Valea Cascadelor. Rută ocolitoare: Valea Cascadelor – bd. Preciziei. Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în zona respectivă şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere. Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544", informează Brigada Rutieră, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: accident, accident tir, Bd. Iuliu Maniu, Sectorul 6, valea cascadelor

0/1 COMENTARII
marius
27 iun 10:42
+0
VOTURI
-0
Dupa accident nu mai functioneaza semafoarele in aceasta intersectie, oricum respectivele semafoare au becuri arse sau geamul colorat lipseste, de ce autoritatile nu fac nimic ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE