Clotilde Armand cere alocarea a doar 2 milioane de lei pentru Catedrală şi organizarea de dezbateriConsilierul USB în Primăria Sectorului 1 Clotilde Armand a declarat vineri că a propus alocarea a 2 din cele 10 milioane de lei cerute pentru Catedrală, solicitând ca pentru a aloca restul banilor să se organizeze consultări, cetăţenii putând să opteze fie pentru Catedrală, fie pentru spitale.

Clotilde Armand
Clotilde Armand

''Noi am insistat foarte mult să se aloce nişte bani pentru spitale. Suma care a fost propusă după ce am insitat de domnul primar a fost 250.000 de euro, adică de zece ori mai puţin. Noi o să organizăm pentru prima dată o dezbatere publică şi pe internet şi cu întâlniri cu oamenii, cu reprezentanţii asociaţilor cetăţenilor din Sectorul 1 şi o să avem o părere despre ceea ce îşi doresc oamenii (cu privire la proiectul care prevedea alocarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului-n.r.)'', a afirmat consilierul USB, potrivit Mediafax.

Ea a spus că cetăţenii trebuie consultaţi în privinţa acestui proiect. Clotilde Armand a afirmat că în cadrul dezbaterilor USB va propune, în paralel, un proiect pentru ''sănătatea fizică'' şi unul pentru ''sănătatea spirituală''.

''Noi credem că în paralel cu acest proiect este bine să propunem un altul, nu pentru sănătatea spirituală, ci pentru sănătatea fizică. Noi credem că dacă mergem în paralel cu aceste proiecte oamenii vor înţelege şi vor aproba, (...) noi credem în democraţie, credem într-un demers democratic, nu credem că noi avem adevărul'', a explicat consilierul USB.

PNL şi PSD au blocat propunerea USB de a aloca doar 2 milioane de lei pentru Catedrală, iar proiectul privind alocarea a 10 milioane de lei pentru Catedrala Mântuirii Neamului nu a trecut în Consiliul Primăriei Sectorului 1, consilierii USB abţinându-se.

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, clotilde, Clotilde Armand

0/3 COMENTARII
dumnezeu
30 iul 00:10
+0
VOTURI
-0
cel te ascunzi sub pseudonimul cleo esti varza. catedrala nu are nici o legatura cu traditiile si cultura acestui neam, catedrala construita acum ca gest se cheama autocolonizare dupa vest mai exact, asa cum casa poporului era autoclonizare dupa nord korea si versaille. de spitale este nevoie ca de aer, iar gestul politicienilor de nu finanta spitalele in folosul patriarhiei este criminal impotriva poporului. dna ar trebui sa urmareasca unde se duc banii publici acordati de politieni bisericii pentru ca ei nu platesc taxe iar banii nu ajung sigur la "cer" ci raman pe pamant dar nu la oameni ci tot la politicieni si bisericomafioti.
wcs
29 iul 19:08
+0
VOTURI
-0
@cleo, du-te la Dragnea si coruptii tai, nu mai comenta pe internet!
Felicitari doamnei Armand!
cleo
29 iul 18:13
+0
VOTURI
-0
asa cum era de asteptat. voi faceti orice in afara de a servi popolatia. ce treaba ai madame cu catedrala neamului? tu vezi mai bine ce se face cu cladirea aia urata de linga catedrala ta. ai face bine sa te abtii sa mai intervii in traditiile si cultura acestui neam. cat despre proiectele usb, nu aveti nici unul si va opuneti la orice. sunteti penibili dar mai penibili sunt basistii si macovistii care v-au votat.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE