Clotilde Armand, despre Firea şi Chiriac: E un pic ciudat ca ziaristele să se apuce de administraţieALEGERI BUCUREŞTI 2016.  Clotilde Armand, candidatul USB la primăria Sectorului 1, spune că i se pare ciudat că fostele jurnaliste, Gabriela Firea (PSD) şi Laura Chiriac (ALDE), vor la primărie, susţinând că, pentru a fi primar, trebuie să ai experienţă în management

Clotilde Armand, candidata USB la Primaria Sectorului 1
Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sectorului 1
Foto: Miruna Bardulete/ B365.ro

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  "Personal, nu cunosc aceşti candidaţi. Nici pe cei de la Primăria Generală nu-i cunosc personal. Nu am votat de când sunt cetăţean român. Am buletin din februarie 2016. Nu-i cunosc personal pe contracandidaţi. . Am auzit că avem două ziariste în aceste alegeri (n.r.-Gabriela Firea şi Laura Chiriac) în această campanie. E un pic ciudat ca ziaristele să se apuce de administraţie. Trebuie să ai experienţă în management. E ca şi cum un ziarist care e comentator sportiv deodată ar spune «eu vreau să fiu Hagi sau Zidane». Era comentator până acum şi apoi vrea să facă şi el (n.r.administraţie). Nu ştiu ce experienţă au în management, ce bugete au gestionat, ce oameni au coordonat. E un buget de miliarde de lei, sunt peste o mie de oameni. Nu se improvizează această experienţă, a declarat Clotilde Armand, la Adevarul Live. 

În ceea ce priveşte sectorul 1, candidata USB  a vorbit despre proiectul cu care intră în campania electorală privind amenajarea a 10 km de plajă în Bucureşti.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016.  "Un domn de la televiziune a spus: Nu ne mai ducem la plajă la Mamaia, o să ne ducem la plajă în Dămăroaia! Dămăroaia e un cartier simpatic. În afară de blocurile construite recent şi care aduc un prejuduciu celor care au case mici. E o problemă întreagă ce trebuie rezolvată. Trebuie să avem respect şi pentru ceilalţi. Trebuie lăsat spaţiu pentru un colţ vedere. Trebuie locuri de parcare. (...)

Lacurile sunt o comoară în mijlocul Bucureştiului. Rămân neexploatate în continuare. În plus, acolo se deversează apele murdare ale caselor din jur. O parte din aceste case ocupă domeniul public în mod ilegal. Au şi pontoane. Trebuie făcut un inventar al terenurilor din jurul lacurilor. Nu va fi uşor. Nefiind un om politic, eu nu am nicio legătură cu nimeni. Nu mă interesează că acolo e vărul nu ştiu cui şi ce face acesta. O să facem un inventar şi o să mă interesez când au fost construite.  Pierd 100 de voturi ca să câştig 100.000 de voturi. În plus, am conştiinţa împăcată. Eu spun ce corect şi mi se pare corect. Nu am ajuns la un nivel în care să gândesc doar politic. Am stima oamenilor din jurul meu. Nu vreau să pierd aceste lucruri. Sunt gata să pierd salariul meu dar nu pentru a face nişte compromisuri. Fac lucrurile aşa cum este corect", a spus Clotilde Armand. 

Etichete: alegeri locale 2016, alegeri primaria sector 1, Clotilde Armand

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE