Clotilde Armand, la Antena 3. Cum a pierdut alegerile într-o noapte: "Mereu am evitat cuvântul furt"Clotilde Armand, candidatul USB la Primăria Sectorului 1, a declarat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că rezultatul alegerilor locale din 5 iunie a dezamăgit-o. 

 Clotilde Armand
Clotilde Armand

"Când am văzut că nimeni nu a venit după-masă la vot și că secțiile erau goale, seara asta era sentimentul meu; de nemulțumire și de supărare că oamenii nu s-au dus la vot. Faptul că PSD-ul a câștigat e rezultatul faptului că oamenii nu s-au dus la vot", a spus Clotilde Armand, potrivit antena3.ro.

"Eu nu spun că Franța e un exemplu. Eu spun că era nevoie ca oamenii să meargă la vot. Să vă implicați, asta a fost mesajul meu. Sentimentul meu e că nu am reușit să implic pe toată lumea", a mai spus candidata USB la Primăria Sectorului 1.

Întrebată dacă crede că a fost furată la urne, Clotilde Armand a răspuns că, în calitate de ales public, evită să folosească cuvântul "furt" pentru a nu aduce prejudicii imaginii și democrației din României.

"Am o responsabilitate extrem de mare pentru că sunt o aleasă acum. Eu mereu am evitat cuvântul furt. Imaginea României și interesul României sunt mai sus decât orice", a spus Clotilde Armand, precizând că în zilele următoare este așteptată în Franța, unde va da mai multe interviuri în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în România.

Întrebată de Mihai Gâdea ce ideal politic are și spre ce funcție accede, Clotilde Armand a răspuns simplu că ambiția ei e să fie "un om bun".

"Ambiția mea este de a fi un om bun. Pentru asta sunt gata să fac misiunea pe care o văd în fața mea. Pe Nicușor Dan îl cunosc de mult timp, m-a rugat să fac acest lucru, mi se părea o lașitate să nu fac asta. Mai ales, când alegi o țară, vrei să arăți că ai meritat", a spus Clotilde Armand.

Etichete: Clotilde Armand, Clotilde Armand Antena 3

0/1 COMENTARII
alex
10 iun 09:09
+0
VOTURI
-0
foarte frumos spus! Se vede diferenta dintre o doamna ( Clotilde Armand) si o tranaca complexata ca e femeie ( Gabi Firea).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE