Clotilde Armand, mesaj pentru susţinători: "Vă promit că aceste alegeri au fost doar începutul"Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut alegerile locale pentru Primăria sector 1, în faţa lui Dan Tudorache de la PSD, deşi în seara exit-poll-urilor era dată drept câştigătoare, a postat luni seara un mesaj pe Facebook pentru cei care au susţinut-o.

Clotilde Armand
Clotilde Armand

"Bună seara tuturor. Vreau să vă felicit pentru implicarea voastră și vă mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Vă promit că aceste alegeri au fost doar începutul, curând vom demonstra că suntem mai mulți decât cred ''ei''. Eu nu am să mă opresc aici, voi lupta și mai mult împotriva corupției din administrația publică, voi lupta pentru o Românie frumoasă! Împreună vom reuși!", a scris Clotilde Armand pe reţeaua de socializare.

REZULTATE PARŢIALE BEC PRIMĂRIA SECTOR 1. Rezultatele provizorii publicate de Biroul Electoral Central pentru Municipiul Bucureşti arată o răsturnare de situaţie în Sectorul 1 atât faţă de sondajele exit-poll dar şi faţă de rezultatele provizorii anterioare publicate, astfel încât Clotilde Armand pierde alegerile cu 28,73% din sufragii în faţa lui Daniel Tudorache care, până la acest moment are 31,14% din voturi.

CITEŞTE ŞI Reacţia lui Clotilde Armand, după ce a pierdut alegerile: Nu am avut observatori la toate secţiile

Etichete: Clotilde Armand, Clotilde armand primaria sector 1

0/1 COMENTARII
xyz
07 Jun 14:30
+0
VOTURI
-0
Lasa lupta si mai bine odihneste-te un pic. Ia-ti un croissant, si lasa-ne si pe noi sa relaxam.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE