Clubul Colectiv, EXECUTAT SILIT de Fisc, din cauza datoriilor la statClubul Colectiv, unde vineri seară s-a produs un incendiu puternic, în urma căruia 32 de persoane au murit şi alţi 135 sunt răniţi grav, se afla în executare silită din cauza datoriilor la stat.

Clubul Colectiv, EXECUTAT SILIT de Fisc, din cauza datoriilor la stat
Clubul Colectiv, EXECUTAT SILIT de Fisc, din cauza datoriilor la stat
Foto: bucurestifm.ro

Firma care administra localul avea, la finele lunii septembrie, datorii în valoare totală de 1.841 de lei. Cele mai mari erau la bugetul asigurărilor sociale de stat, de peste 850 de lei, în vreme ce datoriile la bugetul de stat se ridicau la 615 lei. Firma avea restanţe şi la plata contribuţiilor angajaţilor la asigurările de sănătate şi şomaj. În acest ultim caz, valoarea restanţelor era de 32 de lei, scrie Digi24.

Datoriile clubului Colectiv sunt următoarele:

Asigurări sociale de stat - 853 lei

Bugetul de stat - 615 lei

Asigurări de sănătate - 341 lei

Asigurări pentru şomaj - 32 lei.

Clubul Colectiv nu avea însă toţi angajaţii cu forme legale de muncă. În urma unui control realizat de Poliţia Locală Sector 4 s-a descoperit că acest club nu avea contracte de muncă pentru toţi angajaţii, una dintre femeile de serviciu, care a murit în club, muncind la negru pentru a-i întreţine pe cei patru copii ai săi. Clubul nu avea nici autorizaţie ISU, conform anunţului făcut de Raed Arafat.

Etichete: club colectiv, datorii, datorii la stat, executare silita, Fisc, incendiu club colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE