Clubul Oţelul Galaţi a intrat în FALIMENT. Decizia Tribunalului Nu este definitivăTribunalul București a decis intrarea în faliment a grupării din Liga a II-a Oțelul Galați, câștigătoarea campionatului României în 2011, hotărâre în cazul căreia poate fi formulat un recurs în termen de șapte zile.

Clubul Otelul Galati a intrat in FALIMENT. Decizia Tribunalului Nu este definitiva (Foto sptfm.ro)
Clubul Oţelul Galaţi a intrat în FALIMENT. Decizia Tribunalului Nu este definitivă (Foto sptfm.ro)

"În temeiul art. 107 alin. 1 lit. B din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului SC FOTBAL CLUB OȚELUL SA. În temeiul art. 107 alin 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenței ridică dreptul de administrare al debitorului și dispune dizolvarea societății debitoare. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar", se arată în soluția Tribunalului București.

Tribunalul a stabilit un termen de cel mult zece zile de la data notificării deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la debitor către lichidator, împreună cu lista actelor și operațiunilor efectuate până la deschiderea procedurii. "Dispune întocmirea și predarea către lichidatorul judiciar, în termen de maxim 10 zile de la intrarea în faliment, a unei liste cuprinzând numele și adresele creditorilor și toate creanțele acestora, cu indicarea celor născute după data introducerii cererii de deschidere a procedurii", se menționează în soluție.

Termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanțelor, în vederea întocmirii tabelului suplimentar este 16 mai, termenul de verificare a creanțelor, de întocmire, afișare și comunicare a tabelului suplimentar al acestora este 15 iunie, termenul  de depunere la tribunal a contestațiilor este 5 iulie, iar cel de întocmire a tabelului definitiv consolidat este 15 iulie, scrie News.ro.

Lichidator judiciar provizoriu este SCP MB Management IPURL, care "va îndeplini atribuțiile prevăzute de art. 25 din lege, cu o remunerație de 1.500 lei din averea debitorului".

"Fixează termen pentru continuarea procedurii la 7 septembrie 2016, ora 09.00. Cu recurs, în termen de 7 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 30.03.2016", se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Etichete: decizie tribunal, faliment, otelul galati

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE