Clubul Silver Church va fi redeschis astăziClubul Silver Church din București va fi redeschis vineri. Localul a fost închis pentru renovare.

Clubul Silver Church, redeschis vineri
Clubul Silver Church, redeschis vineri
Foto: Facebook Silver Church

Anunțul a fost făcut pe Facebook de reprezentanții clubului:

 

Big news!

Posted by Silver Church on Tuesday, 19 January 2016

Precizările făcute de reprezentanții Silver Church, pe pagina de Facebook:

1) A durat foarte multă vreme renovarea pentru că a fost necesară implementarea unor sisteme de securitate la incendiu extrem de performante și complicate. Există trei ieșiri cu un total de nouă fluxuri, centrale antiincendiu, peste 100 de senzori de căldură și fum, sisteme speciale de exhaustare automată a fumului (gândite să reziste o oră la incendiu), 5 hidranți, pereți ignifugați, etc.

2) Programul clubului va fi pentru luna ianuarie următorul: vineri și sâmbătă 18.00-04.00, duminică-joi 18.00-01.00. Începând din luna februarie, vom deschide zilnic la ora 12.00. Nu suntem încă gata cu toate lucrurile la partea de bucătărie, așa că vom mai avea nevoie de o săptămână de reglaje fine în intervalul 12.00-18.00.

3) Deci vom avea bucătărie completă în intervalul orar 18.00-23.00 (în ianuarie) și 12.00-23.00 începând cu februarie. Vor fi prezente și câteva feluri vegetariene, vegane sau raw-vegane, inclusiv prăjituri, brioșe etc. Unele ingrediente vor fi bio, aspect menționat distinct în lista de prețuri. Vor mai fi fresh-uri de legume sau de fructe, smoothie-uri, ceaiuri de plante, cafele cu arome, etc. Meniul este deocamdată provizoriu (până la 01 februarie).
4) Am introdus 30 de feluri diferite de vin la sticlă sau la pahar, frigidere speciale pentru vinuri, vitrine de prezentare pentru vinuri.

5) Spațiul Silver Church a fost complet regândit din punct de vedere arhitectural și recompartimentat, nemaipermițând găzduirea de concerte de mare anvergură. Special pentru spectacolele de teatru, film, simpozioane, concertele live de toate felurile a fost prevăzută sala de spectacole de la etajul clădirii (exact deasura sălii Silver Church). Este o sală completă de teatru, cu 450 de locuri pe scaune, balcoane, etc. Vom reveni cu amănunte.

6) DJ-ii clubului vor fi cei de la Kultur, plus invitații lor. De exemplu în serile de vineri vor fi Silviu Lăcătuș și Iulian iar în serile de sâmbătă vor pune muzică Filip, Marius, și pe măsura programului disponibil Shurubel. În serile de duminică-joi vor fi ei plus invitații lor. Stilul muzical nu este exact cel din Kultur, dar are o zonă clară de intersecție.

7) În club deocamdată se fumează, urmează să studiem varianta interzicerii totale sau parțiale a fumatului.

8) Sistemul de rezervări va funcționa începând de săptămâna viitoare. Telefonul nostru de rezervări rămâne nemodificat: 0723.379.026. Vom posta de luni pe site-ul nostru www.silver.church poziția meselor. Rezervările sunt gratuite pentru zilele săptămânii, dar probabil va fi necesară o consumație minimă pentru serile de vineri și sâmbătă. Astăzi și mâine seară mesele se vor ocupa în ordinea venirii.

9) Intrarea este gratuită, în limita spațiului disponibil.

Etichete: club, redeschidere club, silver church

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE