A fost liniște în Centrul Vechi, sâmbătă noapte. Multe cluburi au fost închiseMajoritatea patronilor de cluburi au decis să închidă localurile, sâmbătă seara, în semn de reculegere pentru cei care au murit arşi de vii în clubul Colectiv. 

A fost liniste in Centrul Vechi, sambata noapte. Multe cluburi au fost inchise
A fost liniște în Centrul Vechi, sâmbătă noapte. Multe cluburi au fost închise

O noapte atipică în Centrul Vechi, sâmbătă în Centrul Vechi al capitalei. A fost liniște, anormal pentru o seară de sâmbătă în care, de obicei, muzica răsună la maximum, iar cluburile şi terasele sunt pline ochi de tineri veniţi să se distreze.

Reţelele de socializare au fost pline de mesaje în care tinerii erau rugaţi să nu meargă în cluburi.

Prin intermediul reţelelor de socializare, oamneii au frost îndemnaţi să nu iasă în cluburi sâmbătă, în semn de solidaritate faţă de victimele din Clubul Colectiv: patronii localurilor au răspuns în aceeaşi măsură şi astfel mai multe cluburi au fost închise, scrie romaniatv.net. 

29 de persoane au murit în urma incendiului de la clubul Colectiv. Alte 80-90 sunt în stare critică și gravă la spitalele din București. 

Etichete: Centrul vechi, club, colectiv, incendiu

0/1 COMENTARII
Cris
01 Nov 15:12
+0
VOTURI
-0
Trebuie interzis fumatul in cluburi - ratatii care fumeaza sa se duca afara, nu sa-i intoxice pe ceilalti. Trebuie puse sisteme anti-incendiu si orice urma de fum din cluburi trebuie interzisa.

Apoi, trebuie inchise beciurile din care nu se poate face evacuarea in caz de urgenta. Patronii trebuie bagati in duba si dusi la Rahova.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h