CNAB a finalizat lucrările de întreţinere şi reparaţii a pistei nr.1 de pe aeroportul Henri CoandăCompania Națională Aeroporturi București a finalizat lucrările de întreținere și reparații la structura rutieră a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului Internațional Henri Coandă București și la căile de rulare a aeronavelor.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a finalizat lucrarile de intretinere si reparatii la structura rutiera a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si la caile de rulare a aeronavelor.
Compania Națională Aeroporturi București a finalizat lucrările de întreținere și reparații la structura rutieră a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului Internațional Henri Coandă București și la căile de rulare a aeronavelor.

"Finalizarea lucrărilor permite operarea pistei nr. 1 la capacitate maximă, inclusiv în condiții de vizibilitate redusă (ceață, ninsoare abundentă) sau vreme nefavorabilă. Echipa CNAB depune toate eforturile pentru a asigura în permanență un nivel înalt de securitate și confort pentru toți pasagerii care tranzitează aeroporturile bucureștene. Dispunem de tehnica și personalul pregătit pentru operațiunile speciale pe aeroport și am luat măsurile necesare pentru operarea în deplină siguranță a tuturor aeronavelor", a precizat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

Lucrările s-au încheiat în acest week-end și au totalizat o suprafață de 67.228 mp, din care 39.483 mp la pista nr. 1 și alți 27.745 mp la platforme și căi rulare a avioanelor.

Pentru desfășurarea în condiţii de siguranţă şi securitate a activităţilor aeroportuare, precum şi pentru minimizarea disconfortului pasagerilor, lucrările de reparații s-au defășurat în special noaptea, în afara orelor de vârf ale traficului aerian.

Lucrările au avut un grad de complexitate ridicat și s-au desfășurat sub trafic, în ritm susținut, depinzând însă de condițiile meteo (ploaie, vizibilitate redusă, temperaturi scăzute), prioritatea absolută a Companiei Naționale Aeroporturi București fiind operarea în siguranță a traficului aerian pe Aeroportul Henri Coandă.

Etichete: Aeroportul Henri Coandă, aeroporturi Bucureşti, cnab

0/4 COMENTARII
Igorrot
02 dec 14:08
+0
VOTURI
-0
Зима снег на туфлях
Если вы хотите чистоты в поликлинике используйте мешки для мусора,
по доступной цене отличного качества мешки для мусора
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ МЕШКИ ДЛЯ МУСОРА
Igorrot
01 dec 23:34
+0
VOTURI
-0
Осень снег на туфлях
Заходите в детский сад одеваете бахилы и все чисто,
по доступной цене качественные бахилы
смотрите тут ===> КАЧЕСТВЕННЫЕ НЕДОРОГИЕ БАХИЛЫ
LUCRU LA DOMICILIU
27 nov 21:17
+0
VOTURI
-0
Oferta noua lucru la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Eugen
27 nov 12:36
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE