CNADNR a acordat contracte de deszăpezire pentru 4 din cele 10 loturi administrate de DRDP BucureştiCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a atribuit contracte de deszăpezire până în 2020, pentru doar patru din cele zece loturi administrate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Bucureşti şi pentru care va plăti 164 milioane de lei (37 milioane euro), cu TVA, potrivit unui anunţ publicat miercuri pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

CNADNR
CNADNR
Foto: gazetadedimineata.ro

În total, CNADNR a primit în iulie 192 de oferte pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi autostrăzilor din întreaga ţară în următorii patru ani, dintre care peste o treime au venit din partea firmelor Diferit Cluj, Trameco Oradea şi Delta ACM 93.

Pentru drumurile naţionale şi autostrăzile aflate în administrarea DRDP Bucureşti au fost primite 22 de oferte. Cele mai multe, respectiv patru, au fost depuse pentru lotul 5, Târgovişte.

CNADNR a oferit contractul pentru Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Alexandria (judeţul Teleorman) firmei Tel Drum, cu sediul în Alexandria, căreia îi va achita 42 milioane de lei (9,44 milioane euro), cu TVA.

Pentru SDN Bucureşti Nord, contractul a fost atribuit asocierii Panriz Impex - Steffi Primex, cu terţi susţinători Straco Grup şi Teo Trans Consulting. Valoarea contractului se ridică la 41 milioane de lei (9,2 milioane euro).

CNADNR a oferit contractul pentru SDN Piteşti asocierii General Trust Argeş - Alpenside, cu subcontractant Straco Grup, pentru care va plăti 47,5 milioane lei (10,7 milioane euro).

Pentru SDN Buzău, a fost desemnat câştigător grupul Athos Com - Riposta Trans - Ady Comservice, valoarea contractului fiind de 33,4 milioane lei (7,5 milioane euro), TVA inclus.

Restul loturilor, pentru care nu au fost publicate încă contractele de atribuire, sunt SDN Bucureşti Sud, SDN Târgovişte, SDN Ploieşti, Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti), Autostrada A2 (Bucureşti-Lehliu) şi Autostrada A3 (Bucureşti- Ploieşti).

CNADNR a scos la licitaţie, în luna mai, contractele de deszăpezire, pentru perioada 2016-2020, pentru toate judeţele ţării, în valoare totală maximă estimată la nivel naţional de 1,98 miliarde lei (450 milioane euro), TVA inclus.

Etichete: CNADNR, cnadnr deszapeziri, contracte deszapeziri, deszapeziri

0/1 COMENTARII
zdup
28 sep 17:55
+0
VOTURI
-0
parca si-au cumparat utilaje pentru asta ... le inchiriaza sau cum ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE