CNADNR a semnat un contract de expertiză tehnică pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-DevaCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunță că a fost semnat contractul de expertiză tehnică pentru Autostrada Lugoj - Deva, lot 2 (km 27+620 - km 56+220). Valoarea contractului este de 133.100 de lei.

CNADNR a semnat un contract de expertiza tehnica pentru lotul 2 al autostrazii Lugoj-Deva
CNADNR a semnat un contract de expertiză tehnică pentru lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva
Foto: renasterea.ro

Compania anunță, printr-un comunicat de presă, că a semnat contractul "Expertiză tehnică pentru determinarea stabilității rambleurilor și calității materialului de umplutură, folosit la execuția rambleurilor în cadrul Contractului "Proiectare și execuție Autostrada Lugoj - Deva, lot 2: km 27+620 - km 56+220".

Contractul a fost semnat cu SC GEOTESTING C.I. S.R.L, valoarea acestuia este de 133.100 RON fără TVA și are o durată de 2 luni.

"După experiența cu lotul III al autostrăzii Sibiu-Orăștie, am hotărât ca pentru lotul II al autostrăzii  Lugoj - Deva, km 27+620 - km 56+220, să facem o expertiză tehnică care să ne dea date exacte asupra execuției și calității acestui lot. Așteptăm detaliile acestei expertize, astfel încât să putem lua deciziile cele mai corecte și mai bune pentru derularea într-un ritm susținut a contractului, în vederea finalizării acestui lot. ", a declarat Cătălin Homor, director general al CNADNR SA.

Etichete: autostradă, CNADNR, lugoj deva

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h