CNADNR anunţă când vom putea cumpăra roviniete ONLINECNAIR, urmaşa CNADNR, ar putea lansa în decembrie un portal propriu pentru plata rovinietei.

CNADNR anunta cand vom putea cumpara roviniete ONLINE
CNADNR anunţă când vom putea cumpăra roviniete ONLINE

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are în vedere punerea în producţie a portalului web, unde utilizatorii vor putea achita atât tariful de utilizare a drumurilor naţionale (rovinieta - n.r.), cât şi tariful de trecere de la Feteşti - Cernavodă, începând cu luna decembrie a acestui an, portal prin intermediul căruia vor putea fi efectuate plăţi cu cardul bancar, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei.

Ei au menţionat că portalul reprezintă aceeaşi platformă dezvoltată la implementarea sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control al rovinietei (SIEGMCR) în anul 2010. La aceasta a fost adaugată facilitatea privind achitarea tarifului de trecere de la Feteşti - Cernavodă şi integrate sistemele de plată electronice cu cardul achiziţionate de CNAIR în luna septembrie a acestui an.

Începând cu luna decembrie 2016, portalul va fi expus utilizatorilor, în momentul de faţă fiind supus testării, astfel încât la lansarea acestuia utilizatorii să beneficieze, fără probleme, de o nouă facilitate privind achitarea celor două tarife, şi anume plata online cu cardul bancar", au precizat reprezentanţii CNAIR.

Etichete: CNADNR, CNAIR, cum cumpăr rovinietă, rovinietă, rovinietă online

0/2 COMENTARII
Dan
11 nov 16:29
+0
VOTURI
-0
Nu e problema ca e gestionata de firme private. Scala Assistance sau cum ii zice a fost super ok pana acum. Serviciile lor sunt comisionate de la CNADNR, nu de la noi cumparatorii.
Personal imi cumpar rovigneta din internet bankingul de la ING (disponibil si prin aplicatie pe smartphone), serviciu gestionat tot de Scala si sunt foarte multumit. :)
Cris
10 nov 11:20
+0
VOTURI
-0
E o idee excelenta. De ce pana acum plata pe internet a rovinietei a fost gesionata de firme private, nu se stie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE