CNADNR anunţă licitaţie deschisă pentru atribuirea unui nou contract privind Sibiu-OrăştieCNADNR anunţă licitaţie deschisă pentru atribuirea unui contract de expertiză tehnică privind lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie.

CNADNR anunta licitatie deschisa pentru atribuirea unui nou contract privind Sibiu-Orastie
CNADNR anunţă licitaţie deschisă pentru atribuirea unui nou contract privind Sibiu-Orăştie
Foto: monitorizari.hotnews.ro

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale comunică inițierea procedurii de licitație deschisă pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect: "Expertiza tehnică asupra lucrărilor executate pentru obiectivul Autostrada Orăștie - Sibiu, lot 3, cuprins între km 43+855 - km 65+965, în lungime de 22,11 km", informează un comunicat de presă remis vineri.

"CNADNR SA, în calitate de Beneficiar, a încheiat în data de 20.05.2011 Contractul de "Proiectare și Execuție Autostrada Orăștie - Sibiu, Lot 3: km 43+855 - km 65+965" cu firma italiană Salini Impregilo Spa, în calitate de Antreprenor. Din cauza a nerespectării obligațiilor asumate de către Antreprenor, în data de 13.01.2016, CNADNR S.A a notificat Antreprenorul cu privire la încetarea contractului menționat, în conformitate cu prevederile contractuale. În vederea finalizării acestui obiectiv, având în vedere stadiul execuției lucrărilor, a defectelor existente în șantier și a lucrărilor rămase de executat, se impune clarificarea calității și cantității lucrărilor executate în șantier prin expertizarea acestora. Expertiza se va pronunța și asupra Proiectului tehnic de execuție.", transmite sursa citată.

Valoarea estimată a contractului de 1.808.496,00 lei fără TVA, (inclusiv cheltuieli diverse și neprevăzute în procent de 10% din valoarea serviciilor), sumă ce va fi suportată din garanția de bună execuție a contractului reziliat.

Durata contractului este 15 luni de la data intrării în vigoare. Primele 5 luni ale contractului sunt pentru finalizare expertizei tehnice. După primele 3 luni de la începerea contractului vor urma 12 luni necesare pentru instalarea sistemului de monitorizare a zonelor cu instabilitate a terenului.

Termenul limită de depunere al ofertelor este 16.05.2016, ora 10:00. Data deschiderii ofertelor: 16.05.2016, ora 12:00.

Etichete: autostradă, contract, sibiu orastie

0/1 COMENTARII
Expert
01 Apr 17:31
+0
VOTURI
-0
vivA ExpertizA & fezabilitateA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE