CNADNR va construi mai multe PASARELE PIETONALE pe DN1. Unde vor fi amplasateCNADNR anunţă că va construi mai multe pasarele pietonale pe DN 1, inclusiv la Tâncăbeşti, unde oamenii au protestat, duminică, din cauză că pasarela de aici stă distrusă de opt ani. 

Pasarele construite de CNADNR pe DN1
Pasarele construite de CNADNR pe DN1

CNADNR precizează luni, într-un comunicat de presă, remis B365.ro, că "având în vedere traficul intens care se desfășoară pe DN 1, dar și necesitatea realizării unor pasarele pietonale noi care să ofere o siguranță riveranilor din zonă, CNADNR SA a inițiat un proiect de realizare al acestora".

Pentru obiectivul de investiții promovat "Pasarele pietonale pe DN 1 km 19+810 în localitatea Corbeanca, în localitatea Săftica la km 22+275 și la km 28+700 în localitatea Tâncăbești", a fost pregătită documentația necesară demarării achiziției publice de servicii de proiectare în faza de Studiu de Fezabilitate, se mai arată în documentul respectiv.

Astfel, în funcție de valoarea estimată a execuției, vor fi aprobați indicatorii tehnico-economici, urmând ca la rectificarea bugetară din acest an să fie alocate fondurile necesare demarării procedurii de achiziție în vederea execuției lucrărilor, mai spun reprezentanţii CNADNR, estimând că lucrările de execuție vor fi finalizate până la sfârșitul lui 2016.

CITEŞTE ŞI PROTEST pe DN1: Zeci de oameni au cerut refacerea pasarelei pietonale de la Tâncăbeşti

Zeci de oameni au protestat, duminică, pe DN1, şi au cerut autorităţilor să refacă pasarela pietonală de la Tâncăbeşti. Pasarela a fost distrusă într-un accident rutier, în urmă cu opt ani, şi, de atunci, oamenii traversează printre maşini una dintre cele mai periculoase şosele din ţară.

 

Etichete: CNADNR, constructie pasarele, pasarele, pasarele dn1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE