CNADNR cumpără 350 de autoutilitare şi 131 de autobasculanteCompania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România vrea să cumpere, prin licitație, un număr de 350 de autoutilitare de transport mixt și 131 de autobasculante, contractele fiind estimate la 138 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de doi ani și cinci luni, potrivit profit.ro.

CNADNR cumpara 350 de autoutilitare si 131 de autobasculante
CNADNR cumpără 350 de autoutilitare şi 131 de autobasculante

Estimate la 62,8 milioane de lei, fără TVA, autoutilitarele sunt împărțite în 14 loturi și vor fi dotate cu sistem de tracțiune 4 X 4 și 2 X 4, potrivit caietului de sarcini.

În cazul autobasculantelor, un număr de 103 vor avea sistem de tracțiune 6 X 4, vor fi împărțite în 5 loturi și vor fi dotate cu lamă pentru zăpadă și răspânditor de materiale antiderapante. Valoarea acestora a fost estimată la 63 milioane de lei, fără TVA.

Alte 28 de autobasculante, împărțite în două loturi, vor fi dotate cu sistem de tracțiune 8 X 4 și au un preț total estimat la 12,2 milioane de lei.

Ofertele vor fi deschise spre finele lunii octombrie.

Contractele va fi finanțate din fonduri de la bugetul de stat.

Etichete: autoutilitare cnadnr, CNADNR, licitaţie cnadnr

0/2 COMENTARII
caine
25 Sep 15:07
+0
VOTURI
-0
incet-incet ne dam seama ce trebuia sa facem din capul locului. tot asa, trebuiesc desfiintate contractele cu firme care asigura curatenia,paza sau intretinerea. ce spanac, nu pot institutiile de stat sa-si angajeze paznici, femei de servici si electricieni? poate aude si guvernul...
MERKHURY
25 Sep 13:56
+0
VOTURI
-0
incet ,incet cnadr sa isi faca singura lucrari si in tara sa extinda cu inca o banda actualele drumuri nationale.SA NU MAI DAM PROFIT UNOR COMPANII STRAINE.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE