CNADNR închide circulaţia pe Autostrada A1, Orăştie-Sibiu, începând de luniIn urma cu doua saptamani, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta ca lucrarile defectuoase realizate de catre constructorul italian Impregilo au dus la crapaturile din asfaltul autostrazii A1 Orastie - Sibiu Lot 3. Incepand de luni, circulatia pe tronsonul Orastie-Sibiu va fi inchisa, la mai putin de un an de la inaugurare.

CNADNR inchide circulatia pe Autostrada A1, Orastie-Sibiu, in mai putin de un an de la inaugurare
CNADNR închide circulaţia pe Autostrada A1, Orăştie-Sibiu, în mai puţin de un an de la inaugurare
Foto: gandul.info

Potrivit autoritatilor, constructorul s-a apucat sa remedieze lucrarile si in zona viaductului Aciliu, iar in cazul crapaturilor din asfalt, daca nici acum nu va remedia degradarile produse, Compania de Autostrazi ameninta ca va contracta o alta firma pentru lucrari, mentionand ca toate lucrarile sunt si vor fi executate pe riscul si chaletuiala constructorului.

Din cauza lucrarilor defectuoase, CNADNR a decis sa inchida A1 pe tronsonul Orastie-Sibiu. Astfel, potrivit CNADNR, incepand de luni (07.09.2015), ora 8:00, pe Autostrada A1, Orastie - Sibiu, va fi instituita restrictia totala a traficului rutier, respectiv intre Nod rutier Saliste (km 270+020) - Nod rutier Cunta (km 292+455), scrie HotNews.

CNADNR mentiona ca "atat Expertii tehnici din partea Antreprenorului, cat si cei din partea Beneficiarului, au concluzionat faptul ca aparitia si evolutia acestui defect nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare ci unei tasari structurale pricinuita de executia necorespunzatoare a lucrarilor la corpul autostrazii".

Cat priveste zona crapaturii de pe banda I de la km 60+600 - km 60+700, expertii CNADNR sustin ca nu a fost respectata prin executie solutia proiectata. Cu alte cuvinte, constructorul a lucrat gresit. Detalii, aici.

Etichete: Autostrada A1, circulaţie, CNADNR, trafic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE