CNADNR nu a încheiat până acum niciun contract de deszăpezire. Opt loturi, fără ofertăProcedurile de achiziţii publice prin licitaţie deschisă pentru activitatea de deszăpezire pentru iarna 2015 - 2016 au fost demarate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Instituţia a întocmit 59 de documentaţii de achiziţii, însă pentru opt loturi nu s-a prezentat nicio ofertă.

CNADNR nu a incheiat pana acum niciun contract de deszapezire. Opt loturi, fara oferta
CNADNR nu a încheiat până acum niciun contract de deszăpezire. Opt loturi, fără ofertă

Din cele 59 de loturi, pentru 51 au fost depuse 93 de oferte. Ofertele depuse de operatorii economici se află acum în proces de evaluare, potrivit CNADNR, citat de Agerpres.

Pentru cele opt loturi pentru care nu s-au depus oferte, procedura de achiziţie se va relua în luna noiembrie 2015.

Vezi aici: IMAGINILE DEZASTRULUI de pe tronsonul Autostrăzii A1 închis de CNADNR. GALERIE FOTO

"Valorile înscrise în fişa de date la demararea procedurii sunt valori estimate, în conformitate cu 'Normativul privind prevenirea şi combaterea înzăpezirii drumurilor publice Ind. AND 525/2013'. Perioada luată în calcul la determinarea valorii estimate este 01.11.2015 - 31.03.2016, adică 151 de zile calendaristice. S-a avut în vedere faptul că, la data estimării valorice, nu avem informaţii privind fenomenele meteo care se vor înregistra pe perioada iernii", spune compania.

Vezi şi: Lucrări OPRITE pe autostrada A1, pe tronsonul Lugoj-Deva

CNADNR subliniază că valoarea reală a cheltuielilor pentru iarna 2015 - 2016 va fi cunoscută la sfârşitul lunii martie 2016, când se va încheia această activitate.

"Cheltuielile vor fi în funcţie de condiţiile meteorologice din iarna 2015 - 2016, de amploarea şi durata fenomenelor specifice de iarnă, decontarea făcându-se în baza prestaţiilor real executate şi a facturilor emise de operatorii economici", afirmă compania.

Etichete: CNADNR, deszăpezire, licitaţie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE