CNAIR, anunț important: Trafic deviat la intrarea în aeroportul Henri Coandă, din 3 martieCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, luni, că, începând cu data de 3 martie, accesul din DN 1 către aeroportul Henri Coandă de lângă Bucureşti, sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, se va efectua prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni din DN1, km 16, potrivit news.ro.

Aeroportul Otopeni
Aeroportul Otopeni

Traficul este deviat pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu.

"Breteaua de acces existentă în prezent pentru intrarea din DN 1 în Aeroportul Internaţional Henri Coandă se va închide, pentru executarea lucrărilor în interiorul sensului giratoriu de la Terminalul Sosiri al Aeroportului, în vederea realizării obiectivului "Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti - Nord - Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Bucuresti - Faza I, Racord CF la Terminalul 1", se arată în comunicat.

CNAIR estimează că restricţia va fi instituită până în data de 30 aprilie. CNAIR sfătuieşte conducătorii auto să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Etichete: CNAIR, trafic, trafic deviat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE