CNAIR: Anunţul de participare privind construcţia pasajului de la Mogoşoaia a fost publicat pe SEAPAnunţul de participare referitor la proiectarea şi construcţia pasajului de la Mogoşoaia, pe centura Capitalei, contract cu o valoare estimată la 33 milioane lei (7,2 milioane euro), fără TVA, a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), a anunţat marţi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR anunta licitatia pentru pasajul Mogosoaia
CNAIR anunţă licitaţia pentru pasajul Mogoşoaia

Pasajul va fi construit peste Drumul Naţional 1A (DN1A), care leagă Bucureştiul de Braşov trecând prind Mogoşoaia, Buftea, Crevedia şi Ploieşti.

Pasajul va fi amplasat pe centura Capitalei, între km 66 şi km 67. Lungimea totală a pasajului este de 112,6 m.

Anunţul privind atribuirea contractului "Proiectare şi execuţie Pasaj Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN1A" a fost publicat în SEAP în data de 10.06.2017.

"Contractul are o valoare estimată de aproximativ 33 milioane lei, iar durata construirii acestui pasaj este de 30 luni, din care 6 luni proiectare şi 24 luni execuţie. Perioada de garanţie prevăzută este de 60 luni", a anunţat CNAIR.

Proiectul face parte din contractul de proiectare si execuţie denumit "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8 - km 17 şi centura rutieră în zona de nord a Municipiului Bucureşti Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului Bucureşti prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A (4 benzi)" şi este parte din proiectul de modernizare a centurii de nord a Bucureştiului, în zona A1-DN2.

Etichete: Mogoşoaia, pasaj dn, pasajul mogosoaia

0/1 COMENTARII
martha
16 Jun 14:55
+0
VOTURI
-0
silvia.manecchi@financier.com
Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE