CNAIR, contract semnat Tirena Scavi pentru modernizarea unei porţiuni din Centura BucureştiCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat luni, cu antreprenorul Tirrena Scavi, contractul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a DN Centura Bucureşti, sectorul DN2 - A2, informează Ministerul Transporturilor.

Lucrari pe Centura Capitalei
Lucrări pe Centura Capitalei
Foto: http://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=258&p=204192#p204192

Valoarea de semnare a contractului este de 235,747 milioane de lei fără TVA, sursa de finanţare fiind Fondul de Coeziune în cofinanţare cu Bugetul de Stat.

Obiectivul principal al acestui proiect este modernizarea a 11,524 kilometri din centura rutieră a municipiului Bucureşti, sector DN 2 (km 12+300) - A2 (km 23+750), constând în principal în sporirea capacităţii de circulaţie de la 2 benzi la 4 benzi de circulaţie (câte două pe sens) şi eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi precum şi reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe acest sector de drum naţional.

Durata contractului este de 75 de luni şi cuprinde 15 luni perioada de execuţie şi minimum 60 luni perioada de notificare a defecţiunilor.

Etichete: centura Bucureşti, CNAIR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE