CNAIR montează separatoare de sens pe Centura de Nord a Bucureştiului, în zona pasajului OtopeniCNAIR a început lucrările de montare a separatorului de sens pe Centura de Nord a Bucureştiului între noile sensuri giratorii construite în această primavară pe sectorul Tunari - Mogoşoaia. După terminarea lucrărilor, nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relaţie, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă.

Separatoare de sens in Capitala
Separatoare de sens în Capitală

CNAIR a început, joi, lucrările de montare a separatorului de sens - parapete tip New Jersey - pe Centura de Nord a Bucureştiului, în zona pasajului Otopeni, între drumul naţional 1 A şi autostrada A 3.

Intersecţia din zona Pasajului Otopeni a fost reconfigurată în luna aprilie a acestui an, prin construirea celor două noi sensuri giratorii pe Centura de Nord a Capitalei, la km 69+031 şi la km 1+277.

"După definitivarea lucrărilor nu va mai fi posibilă efectuarea virajului la stânga pe nicio relaţie, ceea ce va elimina principala cauză de îngreunare a traficului rutier în zonă. Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, între aceste două noi sensuri giratorii, CNAIR SA montează parapete tip New Jersey, care au rolul de a nu permite intrarea pe contrasens a autovehiculelor scăpate de sub control", anunţă CNAIR.

Lucrările în această zonă se vor executa etapizat şi urmează să se termine până la sfârşitul anului.

CNAIR SA va continua să monteze parapete tip New Jersey şi pe alte sectoare de drumuri naţionale cu patru benzi de circulaţie, în limita bugetului alocat.

Etichete: Bucureşti, pasajul otopeni, separatoare de sens

0/7 COMENTARII
Fox
23 Jun 14:30
+0
VOTURI
-0
@observatorul:
1. Bani aruncati [...] IN buzunarele...nu "la buzunarele"
2. Nu prea "le rupe utilajele" ca "este" mai multe...separatoare... Poate o fi " utilajele le rup"?
observatorul
22 Jun 22:46
+0
VOTURI
-0
Bani aruncati la cosul de gunoi si buzunarele hotilor din CNAiR , vine iarna si utilajele de deszapezire le rupe cu lamele ....hoti , hoti. Vrem separatoare de sens din beton...
Fox
21 Jun 09:18
+0
VOTURI
-0
Sunt convins ca gaseati o poza cu niste separatoare de benzi de beton.... dar de ce sa aiba vreo legatura poza cu articolul?

Lenea asta...
Cristian
17 Jun 20:22
+0
VOTURI
-0
Ultima sansa munca acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
CORALIE
16 Jun 22:59
+0
VOTURI
-0
Bună ziua dl / dna

Este cu recunoștință profundă pe care doresc să vă dau mărturia mea aici, care sunt în căutarea de a împrumuta bani, nu știu cum să-mi exprim bucuria de a fi eu însumi în căutarea pentru împrumut am dat peste o femeie pe nume Angele MAURIN de afaceri. Ea a acordat un împrumut cu o rată de 2% și am vorbit cu mai mulți colegi care au primit, de asemenea, împrumuturi de la această doamnă fără griji. Mai ales pentru mine, am primit cererea mea de credit prin transfer bancar într-o perioadă de 24 ore, fără protocol și eu sunt destul de mulțumit. Motivul pentru care am publica acest post pe acest forum și această doamnă continuă să lucreze minuni pentru oameni care sunt într-adevăr nevoie. Așa că am decis să împărtășesc această oportunitate cu voi, care nu favorizează băncile sau au avut de a face cu creditorii necinstiți care nu abuzează de personalitatea altora; aveți un proiect sau nevoie de finanțare, puteți scrie la el și să explice situația; vă va ajuta în cazul în care este convins de sinceritatea ta.


Iată lui:
E-mail: angelemaurin16@gmail.com

 E-mail: angelemaurin@outlook.com
martha
16 Jun 14:46
+0
VOTURI
-0
silvia.manecchi@financier.com
Numele meu este martha Stefan Viorel Sunt din România am auzit de această companie pe care le dau creditee și m-am dus să se aplice pentru un împrumut de la ei si am auzit oameni spunând despree înșelătorie, dar nu am mai fost scammed înainte de aceasta companie ma ajutat cu meu împrumut astfel încât oricine care au nevoie de un împrumut ar trebui să se aplice de la ei acolo împrumuturi este rapid și sigur acolo adresă de e-mail silvia.manecchi@financier.com
Cris
16 Jun 14:43
+0
VOTURI
-0
Deci, au rezolvat-o. Nu mai poate face nimeni la stanga si gata... Si, daca totusi vrei sa faci la stanga, cum procedezi? Mergi pana la Snagov?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE