CNSAS începe procedura de verificare a lui Marian MunteanuColegiul CNSAS începe procedura de verificare a relaţiei lui Marian Munteanu cu Securitatea, în urma solicitărilor primite de la PNL şi Societatea Academică Română.

CNSAS incepe procedura de verificare a lui Marian Munteanu (Foto evz.ro)
CNSAS începe procedura de verificare a lui Marian Munteanu (Foto evz.ro)

Colegiul CNSAS a luat act de cererile de verificare a relaţiei lui Marian Munteanu cu Securitatea, cereri venite de la PNL şi Societatea Academică Română, a declarat joi Anca Median, purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru RomaniaTV.net. Cererile vor fi introduse în "fluxul procedural", urmând să fie dată o soluţie acestui caz.

Legea nu prevede un termen pentru soluţionarea acestor cereri, astfel că nu se poate prognoza când se va da o decizie, a mai precizat Anca Median.

Cererile au fost înregistrate la CNSAS în vederea verificării trecutului lui Marian Munteanu, în contextul candidaturii acestuia pentru funcţia de primar. Miercuri, Marian Munteanu a anunţat că se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, însă, potrivit presei, el apare şi pe lista de candidaţi PNL pentru Consiliul General al Capitalei.

CITEŞTE ŞI Candidatura lui Cătălin Predoiu, validată joi de Biroul Politic Naţional al PNL

Marian Munteanu S-A RETRAS din cursa pentru Primăria Capitalei

PNL a decis să-l retragă pe Munteanu din cursa pentru Primăria Capitalei, acesta fiind cel de-al treilea candidat la care renunţă formaţiunea liberală, la doar o săptămână de la desemnarea lui. Cătălin Predoiu urmează să fie noul candidat al PNL pentru Primăria Bucureşti. Alina Gorghiu a afirmat că nu este relevant numărul candidaţilor pe care partidul i-a susţinut până în prezent.

 

 Etichete: CNSAS, colaborator securitate, Marian Munteanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h