Coadă imensă pentru a intra la metrou în Piața Unirii. VIDEOBucureștenii au stat la coadă minute în șir pentru a intra la metrou, la stația Piața Unirii 2. Un bucureștean revoltat a filmat aglomerația. 

Coada imensa pentru a intra la metrou in Piata Unirii. VIDEO
Coadă imensă pentru a intra la metrou în Piața Unirii. VIDEO
Bucureștenii au stat la coadă pentru a intra la metrou, la stația Piața Unirii 2. Un bucureștean revoltat a filmat aglomerația. 
 
"Uite că am ajuns să stau și la coadă ca să intru la metrou. După ce că nu am putut să iau metroul spre casă deoarece circulația era închisă între Victoriei și Basarab din cauza unui colet suspect sau a unei inundații (nici ei nu știu exact cauza), a trebuit să mai suport și incompetența celor de la Metrorex și să stau la coadă ca să le folosesc serviciile. Pentru asta ați scumpit călătoriile? Ca să nu fiți în stare de nimic? Keep up the good work, ce pot să zic?", a scris pe Facebook Adrian Nefireșteanul
 

Uite că am ajuns să stau și la coadă ca să intru la metrou. După ce că nu am putut să iau metroul spre casă deoarece circulația era închisă între Victoriei și Basarab din cauza unui colet suspect sau a unei inundații (nici ei nu știu exact cauza), a trebuit să mai suport și incompetența celor de la Metrorex și să stau la coadă ca să le folosesc serviciile. Pentru asta ați scumpit călătoriile? Ca să nu fiți în stare de nimic? Keep up the good work, ce pot să zic?

Posted by Adrian Nefireșteanul on Tuesday, June 16, 2015

Staţia de metrou Gara de Nord A FOST închisă, marţi seara, după ce a fost descoperit un pachet suspect. Pirotehniștii care au cercetat coletul de la stația de metrou Gara de Nord au descoperit că înăuntru se afla un aparat radio vechi.

Etichete: aglomeraţie, Metrorex, metrou, Piaţa Unirii, staţie

0/6 COMENTARII
kay
19 iun 20:58
+0
VOTURI
-0
Problema e clara: iesirea dinspre H&M e inchisa de luni bune pentru construirea accesului in magazin (care trebuia terminat demult), spre McDonald's una din scarile rulante e defecta (chestie care se intampla des), deci toata lumea urca si coboara la ora de varf pe o singura scara rulanta. Nu e prima data cand se intampla asta.

Bineinteles ca e ceva din tipicul romanesc, nu are rost sa luati apararea nimanui, injuraturile sunt prea putin pentru cate s-au adunat.
lvg
19 iun 16:30
+0
VOTURI
-0
mks, eu folosesc metroul tocmai pentru a evita transportul de la suprafata. Adica, altfel spus, mi-am luat abonament la metrou pentru ca autobuzele se misca incet in trafic.
Tu sugerezi ca Metrorex sa aiba la dispozitie o flota intreaga de autobuze pentru a suplimenta un eventual tronson blocat. Ai gandit cand ai emis prostia? Cam de cate autobuze ar fi nevoie, pentru a pastra si ritmul metroului si capacitatea de transport?

Iti dai si tu cu parerea. Ai impresia ca daca platesti 70 lei lunar pentru a te plimba nelimitat cu metroul, esti stapanul retelei subterane de transport.
E scump, nu zic nu, dar in nici un caz abonamentul ala nu-ti da dreptul sa fii nesimtit si sa ceri imposibilul.

Si, citandu-l pe mircea badea: „Hai siktir!”
vlad
19 iun 11:52
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg ce este cu indignarea asta... a fost un caz de forta majora, pericol de atentat terorist. Habar n-am cum s-a ajuns la aglomeratia aia, nici nu-mi pot inchipui.... dar mai sunt inca 2 intrari de metrou, se putea ocoli frumos pe-acolo, o inconvenienta de 2-3 minute. CE DEZASTRU!!! Cu ce este vina Metrorexului??? Eu asta nu inteleg din articol, de ce sunt incompetenti???
radu
19 iun 11:13
+0
VOTURI
-0
Metroul era in trecut folosit pentru toate clasele sociale,acum e un lux,au marit tarifele pentru a putea cei din conducerea Metrorex ,Directorii sa fure mai bine,asa iti trebuie romna nedemn si prost...mai scump.
mks
19 iun 10:24
+0
VOTURI
-0
Intr-un oras NORMAL, daca "se intampla ceva" si metroul nu mai functioneaza pe o anumita portiune sunt adaugate autobuze pe traseul liniei de metrou ca sa fie preluati pasagerii. Nu sunt trimisi sa ia taxiuri sau alte autobuze.
Omul plateste abonament la metrou, de ce sa mai plateasca bilet si pentru autobuz sau taxiu? Doar pentru ca aia de la metrorex sunt niste incompetenti si ofera servicii de toata jena?
Mititelu
19 iun 06:32
+0
VOTURI
-0
Trebuie sa fii masochist de-a dreptul sa vezi coada, sa insisti sa intri la metrou cand era clar ca s-a intamplat ceva si dupa aia sa te si enervezi ca de ce nu-ti face Metrorex una scurta...
Pai bine, Nefirescule, n-aveai autobuze? N-aveai taxiuri? Dar na, tu esti nefiresc. Stai si asteapta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h