COD GALBEN de caniculă la Bucureşti: 23 de persoane au leşinat pe stradă, marţi, în opt oreCODUL GALBEN de caniculă a făcut ravagii la Bucureşti: 23 de persoane au leşinat, marţi, în plină stradă, în doar opt ore.

COD GALBEN de canicula la Bucuresti: 23 de persoane au lesinat pe strada, marti, in opt ore
COD GALBEN de caniculă la Bucureşti: 23 de persoane au leşinat pe stradă, marţi, în opt ore
Foto: emaramures.ro

CODUL GALBEN de caniculă le-a dat de furcă angajaţilor de la Serviciul de Ambulanţa Bucureşti Ilfov (SABI). Marţi, în primele opt ore ale zilei, s-au înregistrat 555 de solicitări, între care aproape 300 de urgenţe. Din totalul apelurilor, 23 au fost pentru leşinuri în locuri publice, SABI suplimentând efectivele cu 10 echipaje, a declarat pentru Mediafax, citat de ziarulring.ro, managerul Alis Grasu.

În total, 56 de persoane au leşinat în acest interval. Tot marţi au mai fost solicitări pentru 55 de cazuri de febră, 20 de dureri toracice şi 21 de hipertensiune arterială, a mai spus managerul SABI, dr Alis Grasu.

La rândul lui, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a spus că a avut trei cazuri de leşin, dar nu le poate asocia neapărat cu canicula.

COD GALBEN de caniculă. Vezi aici: Cum se răcoresc bucureștenii, pe COD GALBEN de caniculă: bălăceală în Dâmbovița și Lacul Morii. FOTO

Etichete: caniculă, caniculă București, cod galben, lesin, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE