Cod galben de ceață în București. Trafic îngreunat pe A2 și pe mai multe drumuri naționaleAdministraţia Naţională de Meterologie a emis, sâmbătă, mai multe atenţionări COD GALBEN de ceaţă valabile în mai multe judeţe din Muntenia şi Transilvania.

COD GALBEN de ceata pe autostrada Bucuresti-Constanta si in Ilfov
COD GALBEN de ceață pe autostrada București-Constanța și în Ilfov

Între orele 9:00 şi 12:00, pe arii extinse în judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti (mai ales zona periferică), Constanța și Tulcea (drumuri naționale și autostrada A2) se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m, scrie romaniatv.net.

Poliţiştii sfătuiesc şoferii să adopte o conduită preventivă pe toată durata deplasării pe drumurile publice. Este necesar să se ruleze cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, iar fiecare manevră în trafic să se facă numai după o temeinică asigurare. Pentru aceasta, oglinzile retrovizoare trebuie reglate corespunzător. De asemenea, în cazul rămânerii în pană, triunghiurile de presemnalizare trebuie aşezate la o distanţă mai mare de autovehicul, decât în condiţii normale

Până la ora 10.00, în zonele joase, inclusiv drumurile nationale si europene din judeţul Cluj (inclusiv municipiul Cluj-Napoca, Dej şi Turda) şi Maramureş (inclusiv municipiul Sighetul Marmaţiei) se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii orizontale sub 200 m, izolat sub 50 m. Până la ora 10:00, în zonele joase din judeţul: Sibiu (inclusiv DN1) se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. 

Etichete: A2, ceaţă, cod galben

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h