ANM: Avertizare COD GALBEN de ceață, valabilă pe autostrăzile A1, A2 și A3ANM anunță că 11 județe din sudul țării și trei autostrăzi se află sub avertizare COD GALBEN de ceață luni, până la ora 23.

COD GALBEN de ceata, valabil pe autostrazile A1, A2 si A3
COD GALBEN de ceață, valabil pe autostrăzile A1, A2 și A3
Foto: glsa.ro

Autostrazile A1, A2 si A3 si 11 judete din sudul si sud-estul tarii au intrat sub cod galben de ceata pana la ora 23.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), informeaza Hotnews.ro.

Conform unor atentionari nowcasting, ceata va afecta zonele joase din judetul Arges si din judetele Teleorman, Ilfov, Calarasi, Dambovita, Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3. Fenomenul de ceata va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Tot pana la ora 23.00, va fi ceata pe spatii relativ extinse in judetele Vrancea si Galati si pe arii extinse in judetele Braila si Ialomita, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente. De asemenea, ceata va duce la o scadere a vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Etichete: autostrazi, ceaţă, cod galben

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE