COD GALBEN de ceaţă. Vizibilitate redusă pe mai multe drumuri naţionaleO avertizare cod galben de ceaţă emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) este în vigoare în judeţele Brăila, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa, pe drumurile judeţene din aceste zone vizibilitatea fiind, în general, sub 150 de metri.

Cod galben de ceata
Cod galben de ceaţă

Codul galben de ceaţă emis de ANM pentru cele judeţele Brăila, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa este valabil până sâmbătă la ora 13.00.

Potrivit ANM, local, vizibilitatea este sub 200 de metri, iar izplat scade chiar sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic anunţă că, în judeţul Brăila, se este ceaţă pe drumul naţional (DN) 2B, în zona localităţii Ianca, unde vizibilitatea este între 150 – 200 de metri.

În judeţul Teleorman, se circulă în condiţii de ceaţă pe DN 6 Drăgăneşti Vlaşca – Alexandria (vizibilitate 150 de metri), iar în judeţul Giurgiu, se mai semnalează ceaţă pe DN 5 şi DN 6, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să meargă cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă, precum şi să evite depăşirile riscante.

Etichete: ceaţă, cod galben de ceață

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE