COD GALBEN de inundații, emis de hidrologiInstitutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi dimineaţă, o atenţionare  COD GALBEN de inundații. Atenționarea vizează bazinele hidrografice din judeţele Argeş şi Dâmboviţa.

COD GALBEN de inundatii, emis de hidrologi
COD GALBEN de inundații, emis de hidrologi

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi dimineaţă, o atenţionare hidrologică de tip Cod Galben pentru fenomene imediate.

Atenţionarea este valabilă pentru data de 20 august, în intervalul orar 06:30 - 14:00 şi vizează râuri din bazinele superioare ale râurilor Argeş şi Dâmboviţa.

„Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE”, se arată în atenţionarea emisă de INHGA.

„Fenomenele se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice Vâlsan, Râul Doamnei (bazin superior) şi Bratia”, mai precizează hidrologii. 

Etichete: Argeș, cod galben, Dâmboviţa, hidrologi, inundaţii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE