COD GALBEN de ninsori la munte şi vânt puternic în sudul ţăriiAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare meteo cod galben de ninsori, valabilă la munte, începând de astăzi.

Potrivit ANM, începând de miercuri, 16 aprilie, de la ora 18.00 şi până joi, 17 aprilie, la ora 20.00, se vor înregistra ploi însemnate cantitativ şi ninsori în zona de munte.

În intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării. În Oltenia şi în sudul Banatului, cantităţile de apă vor depăşi local 25...30 l/mp şi izolat 50 l/mp, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h. În zona de munte va ninge, iar în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali stratul de zăpadă nou depus va fi consistent şi vor fi rafale de vânt de peste 70 km/h.

Din după-amiaza zilei de miercuri, 16 aprilie, şi până în seara zilei de joi, 17 aprilie, temporar vântul se va intensifica şi în Muntenia, unde va depăşi la rafală 60 km/h, informează ANM.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Etichete: Administraţia Naţională de Meteorologie, ANM, avertizare meteo, cod galben, cod galben ninsori, vânt puternic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE