COD GALBEN de PLOI în sudul, centrul şi estul ţării. Ce se întâmplă în BucureştiAdministraţia Naţionala de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben de ploi însemnate cantitativ ce vizează mai multe judeţe din sudul, centrul şi estul ţării (zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, Nordul Munteniei şi Moldova), valabil începând de duminică, ora 15:00, până luni, ora 23:00.

În intervalul menţionat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile din sudul, centrul şi estul ţării unde va ploua pe arii extinse. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali, în nordul Munteniei, precum şi în jumătatea sudică a Moldovei, cantităţile de apă vor depăşi local 30...40 l/mp şi izolat 60...70 l/mp, anunţă ANM.

În după-amiaza zilei de duminică se vor semnala descărcări electrice şi, izolat, intensificări de scurtă durată ale vântului şi vor fi condiţii de grindină.

În restul Munteniei, inclusiv în municipiul Bucureşti, în Dobrogea şi în jumătatea de nord a Moldovei se vor cumula, în general, cantităţi de apă cuprinse între 15 şi 20 l/mp.

 

Etichete: ANM, Bucureşti, cod galbe, cod galben de ploaie, cod galben ploaie, vreme bucuresti

0/1 COMENTARII
crocodil
10 Apr 22:29
+0
VOTURI
-0
istetilor, voi nu va uitati afara?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h