COD GALBEN DE PLOI în Bucureşti. Anunţul conducerii Apa NovaUn număr de 23 de echipaje ale Apa Nova sunt pregătite să intervină în perioada codului galben de ploi, a declarat, marți, pentru Agerpres, directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

Vant si ploi in Bucuresti
Vânt și ploi în București
Foto: B365.ro

Directorul general adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru, a declarat că se fac verificări în zonele unde ar putea apărea probleme din cauza vegetației și deșeurilor, că nu au fost înregistrate inundații și că a fost anunțată o singură acumulare de apă.

Epsică Chiru a precizat că nu se anunță nimic "îngrijorător", având în vedere că, potrivit datelor meteorologilor referitoare la ziua de marți, până la ora 21,00, în Capitală vor avea loc căderi de precipitații, dar nu o ploaie torențială.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o atenționare cod galben de ploi, ninsori și vânt puternic, valabilă în 29 de județe, inclusiv în municipiul București, marți și miercuri.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 3 mai, ora 9,00 — 4 mai, ora 21,00, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și zona Carpaților Meridionali și Orientali vor fi ploi pe arii extinse, temporar mai intense, astfel că se vor cumula local cantități de apă de peste 20 — 30 litri/mp și izolat peste 50 litri/mp. La altitudini mai mari de 1.700 de metri, în special în Carpații Meridionali, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. În zonele atenționate, vântul va avea temporar intensificări cu viteze de 55 — 65 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 70 km/h.

Etichete: Apa Nova, cod galben ploi, ploi bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE