COD GALBEN de PLOI în BucureştiBucureştiul şi 11 judeţe din Muntenia, Moldova şi Dobrogea vor fi, de miercuri după-amiază până joi dimineaţă, sub avertizare cod galben de ploi, cantităţile de apă putând ajunge până la 50-60 de litri pe metru pătrat, potrivit ANM.

COD GALBEN de PLOI in Bucuresti
COD GALBEN de PLOI în Bucureşti

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, miercuri, până la prânz, vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. În sud şi sud-est vor fi ploi torenţiale de scurtă durată şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat. Vântul va avea intensificări în sud-estul ţării, unde viteza la rafală va depăşi temporar 50-55 de kilometri pe oră, iar pe litoral 60-70 de kilometri pe oră.

La munte, mai ales la altitudini mari, vor predomina ninsorile, iar vântul va avea intensificări, viscolind ninsoarea.

COD GALBEN. Miercuri de la ora 14.00 şi va fi valabil până joi, la ora 09.00, în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Prahova, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.

"În Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Moldovei vor fi intervale de timp în care ploile vor fi abundente, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 50-60 l/mp", potrivit avertizării cod galben.

Etichete: cod galben București, cod galben de ploi, meteo bucuresti, ploi, vreme bucuresti

0/1 COMENTARII
diana
09 nov 20:00
+0
VOTURI
-0
Subiectul de film care iti aduce bani! E foarte usor! Castiguri foarte mari! Avem un scop ambitios: Hollywood! Un subiect de film care iti aduce bani! Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Avem o dorinta: Hollywood! De ce mai pierzi timpul? Tinta noastra este Hollywood! Hollywood este acum mai aproape! Cere mai multe detalii la email: monakodiana@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE