INMH anunţă ninsori, polei şi intensificări ale vântului, până duminică noapteaMeteorologii au emis o informare de ninsori, polei si intensificari ale vantului valabila de sambata seara, ora 22.00 pana in noaptea de duminica spre luni, ora 02.00.

COD GALBEN de polei in Bucuresti, sambata dimineata
COD GALBEN de polei în București, sâmbătă dimineața
Foto: observator.tv

In acest interval va ninge, in general slab, dar pe arii extinse in Maramures, Crisana, Transilvania si Moldova si local in Banat. 

In regiunile sudice la inceput vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi va ninge pe arii restranse, mai ales in Dobrogea si estul Munteniei, informează INMH.

Vantul se va intensifica temporar in toata tara, cu viteze ce vor depasi local 50 km/h, in special in sud-vest si centru.

In zona de munte, ninsorile, izolat mai insemnate cantitativ, vor fi temporar viscolite, iar rafalele de vant vor avea peste 70...80 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie emisese o avertizare cod galben de precipitaţii mixte care duc la depunerea de polei valabilă sâmbătă, în București și mai multe judeţe din ţară. Astfel, până la ora 09.00, au fost vizate de avertizare municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov, Buzău, Ialomiţa şi sudul judeţului Prahova.  Judeţele Brăila, Călăraşi şi Timiş au fost vizate de avertizarea meteorologilor până la ora 10.00.

Etichete: polei, polei bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h