COD GALBEN de vreme rea la Bucureşti. Va ploua torenţial şi va bate vântul cu putereMeteorologii au emis COD GALBEN de instabilitate atmosferică pentru Bucureşti şi multe alte judeţe din ţară, valabil din această noapte şi până mâine seară la ora 23. De asemenea, alte zone se află sub COD PORTOCALIU de ploi abundente. 

COD GALBEN de vreme rea la Bucuresti. Va ploua torential si va bate vantul cu putere
COD GALBEN de vreme rea la Bucureşti. Va ploua torenţial şi va bate vântul cu putere

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 27 iunie, ora 03 – 27 iunie ora 23;
Fenomene vizate: cantități de apă însemnate și manifestări de instabilitate atmosferică;
Zone afectate: conform textului și hărții;

Începând din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (26/27 iunie) aria ploilor se va extinde treptat dinspre sudul teritoriului și va cuprinde majoritatea regiunilor, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, sudul și estul Transilvaniei cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp.
Îndeosebi în estul și sud-estul țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

COD PORTOCALIU
Interval de valabilitate: 27 iunie, ora 09 – 27 iunie ora 23;
Fenomene vizate: ploi abundente;
Zone afectate: conform textului și hărții;

În județele Prahova, Buzău, Vrancea, Covasna și în zona de deal și de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Bacău și Brașov va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60...70 l/mp.

Notă: Va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă (30 iunie), temporar însemnat cantitativ, îndeosebi în regiunile extracarpatice și la munte.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE