COD PORTOCALIU de GER în Bucureşti şi 36 de JUDEŢE. Temperaturile vor scădea până la -20 de GRADECOD PORTOCALIU de GER în Bucureşti. Capitala va fi de luni sub cod portocaliu de ger, temperaturile vor fi, în noaptea de luni spre marţi, de minus 18 – minus 20 de grade, iar în zona preorăşenească vor ajunge la minus 23 de grade, ce reprezintă maximul de temperaturi negative din această iarnă, a anunţat, luni, reprezentantul Administraţiei Naţioanale de Meteorologie, Gabriela Băncilă, la comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei.

COD PORTOCALIU de GER. Temperaturi de MINUS 20 de grade
COD PORTOCALIU de GER. Temperaturi de MINUS 20 de grade

COD PORTOCALIU de GER. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ger, valabilă în 36 de județe și în Municipiul București, precum și o avertizare Cod galben de temperaturi extrem de scăzute pentru cinci județe, valabile pe durata zilelor 9 și 10 ianuarie.

COD PORTOCALIU de GER. Potrivit meteorologilor, atât luni, cât și marți, va fi în vigoare Codul portocaliu în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania și în Maramureș, unde gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între—29 și—15 grade, iar maximele între—15 și—10 grade.

COD PORTOCALIU de GER. De asemenea, avertizarea Cod galben de ger va fi valabilă în zilele de 9 și 10 ianuarie în Crișana și în Banat, în județele Caraș — Severin, Timiș, Arad, Bihor și Satu-Mare. În aceste zone, vremea va fi geroasă îndeosebi în cursul nopților și al dimineților, când valorile termice se vor situa frecvent sub—15 grade.

COD PORTOCALIU de GER. În perioada următoare, ANM va emite noi mesaje privind evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice periculoase.

Bucureștiul intră de luni sub incidența unui cod portocaliu de ger, în cursul nopții de luni spre marți minima termică prognozată fiind de minus 20 — minus 18 grade, a anunțat Gabriela Băncilă, reprezentant al Autorității Naționale de Meteorologie.

"ANM va emite o actualizare a atenționării anterioare — cod galben de ger, pe parcursul acestei dimineți, iar acest lucru presupune pentru zona municipiului București intrarea sub incidența codului portocaliu de ger încă de astăzi. Această avertizare cod portocaliu va fi emisă la ora 10,00. Presupune pentru Capitală o temperatură, astăzi, sub pragul gerului, în jurul a minus 11 grade, la noapte va fi maximum de intensitate a temperaturilor negative din această perioadă geroasă și mă refer la o minimă termică în jurul a minus 20 — minus 18 grade. (...) Mâine, se va menține codul portocaliu pentru ger persistent în Capitală", a declarat reprezentantul ANM, luni, la comandamentul de iarnă convocat de primarul general al Capitalei.

COD PORTOCALIU de GER în Bucureşti. Vremea rea se menţine cel puţin trei zile din săptămâna pe care am început-o. Anunţul a fost făcut de meteorologul Gabriela Băncilă, care a avertizat asupra pericolelor care ne aşteaptă în perioada următoare.

"În intervalul următor, gerul se va intensifica, ANM va emite o actualizare a atenţionării anterioare cod galben de ger. Pentru bucureşti intrarea sub COD PORTOCALIU DE GER va fi valabilă încă da azi, DE LA ORA 10. Presupune, pentru Capitală, o temperatură astăzi sub pragul gerului, în jurul a -11 grade, la noapte va fi maximul de intenstiate a temperaturilor negative, -20, - 18 grade, posibil mai coborâte în zona preorăţenească, spre -23 de grade.

COD PORTOCALIU de GER în Bucureşti.  Mâine se va menţine codul portocaliu în Capitală, pentru că pe parcursul zilei maxima termică va fi în jurul a -11 grade. De marţi seară vântul se intensifica, temparaturi -11 grade, marţi spre miercuri începe să ningă. Intensitatea vântului este moderată, rafale de 40-50 km pe oră, ninsori din ce în ce mai intense. ANM va veni cu date privind evoluţia de ninsoare, atât atât pentru Bucureşti cât şi pentru celelalte zone", a declarat Gabriela Băncilă, potrivit romaniatv.net.

Etichete: Bucureşti, cod portocaliu, cod portocaliu București, frig bucuresti, ger bucuresti

0/1 COMENTARII
ddvcx
09 Jan 16:24
+0
VOTURI
-0
Încă o iarnă de transport cu tramvaiul în condiții periculoase.Refugiile înguste lipsite de garduri de protecție opera comuniștilor.Din cauza lor ne punem de zeci de ani viețile în pericol în stațiile de tramvai.Dacă erau oameni cu Dumnezeu concepeau pentru toate stațiile de tramvai peroane generoase în lățime prevăzute cu măsuri de siguranță.Care au conceput peroanele înguste lipsite de balustrade de protecție meritau închisoarea pe viață.Asta-i crimă față de populația Bucureștiului.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE