COD PORTOCALIU de VISCOL în Bucureşti. Curse ANULATE pe aeroportul OtopeniTarom a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucureşti- Oradea şi Iaşi - Bucureşti, din cauza condiţiilor meteorologice, în timp ce Ryanair a anulat cursele de pe ruta Bucureşti -Timişoara, a anunţat, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Wizz Air a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucureşti - Londra, Bucureşti - Paris, Bucureşti - Charleroi şi Bucreşti - Stockolm

Curse ANULATE pe aeroportul Otopeni
Curse ANULATE pe aeroportul Otopeni

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, întârzieri care punctual pot atinge sau depăşi o oră, a mai precizat compania.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", a mai anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina web a companiei.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Etichete: cod portocaliu București, curse anulate otopeni, viscol, vremea bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h