COD PORTOCALIU. Primăria Capitalei anunţă măsuri în urma avertizării de ploi şi vijelii emise de ANMCOD PORTOCALIU.  Primăria Capitalei anunţă că au fost luate măsuri de prevenire a evenimentelor neplăcute în urma codului portocaliu de ploi şi vijelii emis de meteorologi.

Furtuna Bucuresti
Furtuna Bucuresti
Foto: rtv.net

COD PORTOCALIU. Astfel, operatorii de salubrizare vor fi pregătiţi să intervină pentru îndepărtarea deşeurilor din rigole şi guri de scurgere, reprezentanţii RATB - să intervină în cazul în care vor fi refugii sau staţii inundate, iar dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie vor funcţiona în regim permanent.

Potrivit municipalităţii, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat operatorilor de salubrizare să fie pregătiţi pentru a interveni în degajarea rigolelor şi a gurilor de scurgere, îndepărtând deşeurile.

Reprezentanţii ApaNova vor avea echipe operative în teren, pentru cazurile în care este necesară eliminarea acumulărilor de apă, iar dacă este necesar, numărul de echipaje va fi suplimentat.

COD PORTOCALIU.  "Dispeceratul ApaNova este în contact permanent cu dispeceratul Administraţiei Naţionale Apele Române pentru a monitoriza nivelul apei în colectorul casetat, iar în cazul în care volumul de precipitaţii acumulat va impune acest lucru, se va redeschide Canalul de Legătură al Casetei cu râul Dâmboviţa, pentru a permite tranzitarea unui debit cât mai mare de apă", precizează Primăria Capitalei.

De asemenea, RATB va fi pregătită să intervină în cazul în care vor fi refugii sau staţii inundate, ori copaci căzuţi pe liniile de contact, iar Administraţia Străzilor va fi în teren pentru a repune în funcţiune eventualele semafoare defecte, dar şi pentru a verifica starea semafoarelor, din punctul de vedere al siguranţei.

COD PORTOCALIU.  Reprezentanţii primăriei mai spun că şi echipele Luxten şi Enel vor fi pregătite să intervină în cazul producerii unor defecţiuni la sistemul de iluminat public şii la sistemul de alimentare cu energie electrică al Capitalei, în timp ce RATB are în sarcină reţeaua aeriană a transportului electric – tramvaie şi troleibuze, iar ALPAB şi ADP-urile de sector vor interveni astfel încât copacii afectaţi de vânt din parcurile sau aliniamentele stradale pe care le administrează să nu reprezinte un pericol.

COD PORTOCALIU.  "Reprezentanţii Poliţiei Locale vor lua legătura cu toţi deţinătorii de structuri publicitare pentru ca aceştia să securizeze corespunzător panourile, astfel încât acestea să nu reprezinte un pericol pentru trecători. Poliţiştii locali vor solicita, de asemenea, tuturor deţinătorilor de utilităţi să ia măsuri pentru ca semnalizarea lucrărilor aflate în execuţie să fie întreţinută corespunzător", mai spune municipalitatea, adăugând că dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie vor funcţiona permanent.

Etichete: Bucureşti, cod portocaliu, cod portocaliu București, furtună Bucureşti

0/3 COMENTARII
Dieu
07 Oct 11:15
+0
VOTURI
-0
informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
pastile pe zi.

informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
la suta.

sa trimiteti mai departe mesaju. cine imi va modifica, sterge ceva din cele scrise sa fie exterminat. doar la nume si
prenume in formular la completare trebuie pus alt nume si prenume, restu copy paste.
SLAVESCU
06 Oct 21:38
+0
VOTURI
-0
Scara rulanta la metroul-statia Dimitrie Leonida,trebuie urgent. S-au construit multe blocuri si sunt multe scari de urcat si de coborat. Exista un lift mic pe care se bat zilnic mamele cu carucioare, batranii si chiar si tinerii obositi de la munca.
nnnx
06 Oct 20:50
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE