COD PORTOCALIU şi GALBEN de ploi şi ninsori în aproape toată ţaraANM a emis, marţi, o nouă alertă de ploi torenţiale, vânt şi ninsori la munte.

COD PORTOCALIU si GALBEN de ploi si ninsori in aproape toata tara
COD PORTOCALIU şi GALBEN de ploi şi ninsori în aproape toată ţara

COD PORTOCALIU între 11 octombrie, ora 18.00 – 12 octombrie, ora 20.00. În județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Brăila, Buzău, Prahova, Constanţa și Tulcea, precum și în zona de munte aferentă județului Dâmbovița se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 50...60 l/mp şi pe arii restrânse 80...90 l/mp.

14 judeţe din estul şi sud-estul ţării vor fi, de marţi după-amiază până miercuri seară, sub avertizare cod portocaliu de ploi, iar pentru Bucureşti şi alte 20 de judeţe a fost emisă o avertizare cod galben, valabilă până joi dimineaţă.

În intervalul 11 octombrie, ora 15.00 – 13 octombrie, ora 10.00, temporar va ploua în majoritatea regiunilor. În special în sud-estul, estul și centrul țării, precum și în zonele montane și submontane cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp. La munte, îndeosebi în zona Carpaților Orientali și Meridionali, treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze ce vor depăși la rafală 55...65 km/h cu precădere în regiunile estice şi la munte şi pentru intervale scurte de timp peste 75...80 km/h în zona litoralului, dar şi pe crestele înalte de munte, unde va viscoli ninsoarea.

Etichete: cod galben București, meteo, vreme, vremea bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h