COD ROȘU DE INUNDAȚII: Circulația trenurilor ar putea fi perturbată din cauza vremii nefavorabileCFR Călători informează că este posibil să apară modificări sau perturbări în circulaţia trenurilor, din cauza avertizării cod galben de ploi pentru judeţele Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi a celei cod roşu de inundaţii pentru judeţele Gorj şi Vâlcea.

ICCJ: 1,4 mil. euro CONFISCATE de la Alexandru NOAPTEȘ
ÎCCJ: 1,4 mil. euro CONFISCATE de la Alexandru NOAPTEȘ

"Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească", se mai arată într-un comunicat remis, marţi, agenţiei Mediafax.

CFR Călători aminteşte că lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii, iar pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, pasagerii pot să consulte pagina de internet a companiei (www.cfrcalatori.ro) sau să sune la numărul de telefon 021/952.

Meteorologii au prelungit codul galben de ploi şi vijelii în judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Olt, Vâlcea, Sibiu, Alba şi Cluj, unde până marţi seară vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie. De asemenea, hidrologii au emis o avertizare de cod roşu de inundaţii pe râurile Gilort, Lotru, cursul superior al Olteţului şi afluentul său Cerna, din judeţele Gorj şi Vâlcea, valabilă marţi de la 14.15 până la 23.00.

Etichete: CFR, circulatia trenurilor, cod roşu, inundaţii, trenuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE